Treinrondreis.nl

Stedentrip Bremen Budget

Maak een mooie stedentrip naar de Noord-Duitse stad Bremen. Bij deze budget variant verblijft u in een budget hotel en reist u standaard in Duitsland per regionale trein. U heeft echter de mogelijkheid ook te kiezen om sneller naar Bremen te reizen.

Scherpe prijs, inclusief treinreis
Hotel in het centrum, nabij station
Reisverlenging mogelijk

Per regionale trein naar Bremen

U reist per bij de budget variant van de stedentrip Bremen per binnenlandse trein naar Hengelo. In Nederland mag u vrijwel alle treinen gebruiken. In Hengelo wacht u doorgaans een half uur op de regionale trein naar Osnabrück. In Osnabrück stapt u over op de regionale trein naar Bremen. Overdag is er elk uur een verbinding. U mag zelf bepalen hoe laat u reist.

Hoe lang de reis duurt is afhankelijk vanwaar u vertrekt. Vanuit Amsterdam stapt u minimaal twee keer over en bent u ongeveer 5 uur en 45 minuten onderweg. Uit Rotterdam stapt u drie keer over, en duurt de reis circa zes uur.

Per intercity naar Bremen

U kunt ook kiezen om per intercity de grens te passeren. U hoeft dan minder vaak over te stappen en u bent sneller. Vanuit Amsterdam bent u bijvoorbeeld vier uur en 5 minuten onderweg en stapt u één keer over. U bespaart doorgaans 1 tot 2 uur. Als u per intercity naar Bremen wilt reizen vragen we een toeslag van € 15 per persoon per enkele reis. Een zitplaatsreservering in de internationale trein en de Duitse intercity (of ICE) is dan inbegrepen. Als u kiest voor de intercity is uw treinticket treingebonden. U krijgt na het boeken een e-mail van ons met de verschillende tijden. Als er geen gewenste vertrektijd is, kunt u af zien van de reis.

Verblijf Bremen

In Bremen verblijft u in het Ibis Budget hotel. Dit hotel is praktisch naast het station. Vanaf het hotel loopt u ook zo de Altstadt in. Ontbijt is ter plekke beschikbaar voo 10 euro per persoon per nacht. Openbaar Vervoer in Bremen is niet inbegrepen bij de Budget variant. In onze standaard variant van de Stedentrip Bremen Trein + Hotel is ontbijt en een ov-pas standaard inbegrepen. Dit geldt dus niet voor de Budget variant.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Bremen

U reist per trein naar Bremen. De standaard optie is per regionale trein. Maar voor 15 euro extra per persoon kunt u ook per intercity naar Bremen reizen.

ibis budget Bremen City Center

lees meer
dag 2

Dag in Bremen

Deze dag kunt u volledig in Bremen doorbrengen.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag(en) in Bremen

U kunt uw reis verlengen met zoveel dagen als u wilt.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag keert u weer terug naar Nederland. Standaard ook weer per regionale trein, maar u heeft ook weer de mogelijkheid te kiezen voor reizen met de intercity.

Stedentrip Bremen Budget

v.a. 143 p.p.
Rondreis samenstellen
Bremen

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Ter plekke beschikbaar voor 10 euro per persoon per nacht.

Reisverlenging

Verleng uw stedentrip naar Bremen

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Nederland - Bremen v.v.

Hotel nabij het station en cenrum

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Goed om te weten

Praktische informatie verblijf

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. Op de dag van vertrek is uitchecken mogelijk tot 12:00 uur. Ontbijt is ter plekke tegen meerprijs beschikbaar.

Treinreis

Standaard heeft u vrije keuze over de vertrektijd. Als u kiest om per intercity de grens te passeren, dan wordt het reisschema in overleg met u bepaald en heeft u een treingebonden ticket. Indien er geen reisschema is dat aan uw wensen voldoet, kunt u uiteraard kosteloos afzien van de reis. Pas nadat u het reisschema heeft goedgekeurd wordt de boeking definitief en krijgt u een e-mail met betaalinstructies.

Mondkapje

Het dragen van een FFP2 mondkapje is verplicht in Duitse treinen.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen. De beschikbaarheid van de hotels wordt handmatig gecontroleerd. De genoemde prijs bij deze treinreis is een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Annuleringsvoorwaarden

Bij deze budget variant bieden we een scherpe prijs. Annuleren of wijzigen is niet mogelijk.

Garantiefonds

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Stedentrip Bremen Budget

v.a. 143 p.p.
Rondreis samenstellen