Interrail met 25% korting tijdens Black Friday

VERLOPEN! T/m 27 november 2023 zijn alle Interrail Passen met 10 reisdagen en meer verkrijgbaar met 25% korting!

VERLOPEN! Goed nieuws! Ook Interrail doet aan Black Friday. Daardoor kun je nu nog voordeliger kris, kras door Europa reizen.

Interrail korting tijdens Black Friday

  • Te koop van: 16 t/m 27 november 2023
  • 25% korting op alle passen met 10 reisdagen en meer
  • Kies later je ingangsdatum, maar vóór 1 juni 2024.
  • Annuleren is mogelijk, tegen 15% kosten.

Bestel hier je Interrail Pass met korting.

Flexibel Reizen met Interrail

Een van de grootste voordelen van Interrail is de flexibiliteit die het biedt. Met een Interrail Pass kun je door heel Europa reizen en bepalen wanneer je vertrekt. Je hoeft je reisdatum nog niet vast te leggen, maar zorg ervoor dat je je Pass vóór 1 juni 2024 activeert. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om je reisplannen aan te passen en te genieten van Europa op jouw tempo.

Hoe koop je je Interrail Pass met Korting?

Je kunt je Interrail Pass met 25% korting kopen via Treinrondreis.nl, dat onderdeel is van Treinreiziger.nl. Het bestelproces is eenvoudig en vereist geen account. Na je aankoop ontvang je je Pass binnen één werkdag per e-mail. En als je met kinderen reist, is er nog meer goed nieuws: elke volwassene kan twee kinderen tot en met elf jaar gratis meebestellen, wat je reis nog voordeliger maakt.

Bespaar Dubbel met Black Friday Korting

Het is ook goed om te weten dat Interrail Passen meestal aan het begin van het jaar duurder worden. Door nu je Pass al te kopen voor 2024, profiteer je dus dubbel! Je bespaart niet alleen op de korting die wordt aangeboden tijdens Black Friday, maar je voorkomt ook prijsstijgingen die later kunnen plaatsvinden.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl