Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Of heeft u een behoefte aan een offerte? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren:

  • Whatsapp via 010 - 26 13 0 43
  • Telefonisch (op werkdagen tussen 13:30 en 16:30 uur) via 010 - 26 13 0 43
  • E-mail via contact@treinrondreis.nl

We hebben momenteel niet de capaciteit om volledige maatwerk reizen samen te stellen. We hopen dit in de toekomst wel weer te kunnen bieden.

Ik wil een andere reis maken, kan dat?

Ja dat kan. Vertel uw reiswensen en we maken voor u graag een offerte. U kunt een offerte onder andere aanvragen via Whatsapp (010- 26 13 0 43) en via e-mail (contact@treinrondreis.nl). U kunt ook het offerteformulier gebruiken.

Wanneer moet ik betalen?

U hoeft tijdens het boeken nog niet direct te betalen. Na het boeken wordt eerst handmatig uw reis gecontroleerd. Nadien doet u een aanbetaling van ten minste 15%. Het restant van de reissom moet uiterlijk zes weken voor aanvang worden betaald. Bij stedentrips vragen wij wél om het volledige bedrag in één keer te betalen. Indien gewenst kunt u ook hier eerst om een aanbetaling vragen.

De betaling verloopt via Mollie, onze betaalprovider. Wij versturen u een iDEAL link om de betaling in orde te kunnen maken.

Ik wil vooruit reizen, kan dat?

Vooraf is niet bekend welke stoelen vooruit of achteruit gaan. Als u met twee personen bent en u wilt graag vooruit reizen, kunt u aangeven dat u twee zitplaatsen tegenoverelkaar wilt. Dan kan één persoon zitten in de rijrichting.

Geef dit aan bij het opmerkingenveld tijdens het boeken of stuur na het boeken direct een e-mail om deze wens door te geven.

Welke namen moet ik opgeven tijdens het boeken?

De eerste voornaam en achternaam zoals in uw paspoort staat. Heeft u meerdere voornamen? Dan is het goed om te weten dat de eerste voornaam voldoet. Geboortedatum en paspoortnummer zijn meestal niet nodig.

Kan ik de reis ook annuleren als ik toch niet wil reizen?

Ja, hieraan kunnen wel kosten aan verbonden zitten. Bij "goed om te weten" wordt om de regel de annuleringsvoorwaarden behandeld. Als er niets gespecificeerd staat, gelden de reguliere annuleringskosten:

  • Tot 42 dagen het bedrag: de aanbetaling, met een minimum van 20%.
  • Vanaf de 42 dag tot de 28e dag voor vertrek: 35%
  • Vanaf de 28e tot de 14e dag: 50%.
  • Vanaf de 14e dag: 100%.

Weet ik zeker of ik verblijf in de door mij geselecteerde hotels?

Hotels worden handmatig op basis van uw voorkeuren geboekt. Indien deze niet beschikbaar zijn wordt er met u contact opgenomen en bieden we alternatieven zodat de rondreis gewoon door kan gaan. Als de alternatieven niet aan uw wensen voldoen kunt u kosteloos annuleren.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens de rondreis?

Nee. In landen waar wij treinreizen aanbieden is een mondkapje niet meer verplicht. Duitsland is één van de laatste landen die de mondkapjesplicht heeft geschrapt.

Kan ik op reis zonder gevaccineerd te zijn?

Op dit moment, zomer 2023, is dat goed mogelijk.

Welk vaccinatiebewijs kan ik gebruiken?

U kunt in de Europese Unie, maar ook in Zwitserland, kunt u de CoronaCheck app gebruiken. We adviseren uw vaccinatiebewijs ook uit te printen via www.coronacheck.nl/print.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl