Interrail

Interrail Pas: al vanaf € 185

Voordelige treinreizen door Europa

Wil je een treinrondreis door Europa maken? Dan is het Interrailpas ideaal voor je. Hiermee reis je kris, kras door heel Europa, en zelfs in Turkije. En wie denkt dat Interrail alleen voor jongeren is, heeft het mis. Sterker nog, senioren krijgen korting. En ook voor families met kinderen is er veel voordeel. Koop je een Interrailpas voor een volwassene? Dan kun je op dat moment tot twee kinderpassen gratis meebestellen. Die zijn te gebruiken voor kinderen t/m 11 jaar.

Flexibel reizen

Met de Interrailpas op je mobiel kun je met de trein heel Europa door. Wil je morgen naar Berlijn? Of toch liever naar Brussel? Het kan met de Interrailpas. Je hebt daarvoor de zogenoemde Global Pass nodig.

Voordat je op reis gaat is het wel handig om te weten hoeveel dagen je met de trein wilt reizen. Zodat je de juiste pas koopt. Je hebt al een Interrailpas vanaf 4 reisdagen. Die kun je dan gebruiken in een periode van een maand. Wil je meer reizen? Geen probleem. Sterker nog, je pas wordt in verhouding steeds goedkoper.

Interrail tickets v.a. 185,- p.p.

Reiziger 1
volwassene (28-59)
 • volwassene (28-59)
 • kind (4-11)
 • jongere (12-27)
 • senior (60+)
Reiziger toevoegen

Alles over interrail

Flexibel reizen

Koop nu een Interrail Pass en reis over maximaal 11 maanden. Bij aankoop hoef je nog niet te weten wanneer je op pad gaat.

Aantrekkelijke kortingen

Wil je een Interrail Pass kopen? Jongeren t/m 27 jaar krijgen 25% korting. Ben je ouder dan 60? Ook dan krijg je korting. 10% om precies te zijn.

Geldig in heel Europa

De Interrail Global Pass is geldig in 33 landen. Van Ierland tot Turkije, en van Noorwegen tot aan Portugal. Zelfs Letland, Esland en Litouwen doen tegenwoordig mee.

Waar is Interrail geldig?

Je Interrail ticket is geldig in 33 landen in Europa, inclusief Turkije. Dit komt neer op praktisch heel Europa. Ook landen die niet tot de EU behoren. Uitzondering is Noord-Ierland. Hier is Interrail niet geldig. Dat geldt ook voor Oekraïne en Moldavië. Bekijk hier de volledige lijst landen waar je met Interrail kunt reizen.

Wat moet ik weten voordat ik een Interrail Pas koop?

Het is belangrijk om te beseffen dat voor sommige treinen een toeslag geldt en reserveren verplicht is. Met name voor de TGV, Eurostar en Thalys geldt dat het aantal plekken voor mensen met Interrail gelimiteerd is. Zeker in het hoog seizoen is tijdig reserveren voor deze treinen noodzakelijk. Ook voor nachttreinen is tijdig reserveren belangrijk: deze treinen zijn vaak überhaupt snel volgereserveerd. Lees alles over Interrail en reserveren voor de trein. Er zijn trouwens ook genoeg mogelijkheden om te reizen zonder reserveringen. Zie ons artikel: Interrail: treinen zonder toeslag.

Interrail is alleen beschikbaar voor mensen die in Europa wonen. In het land waar je woont mag je één keer vertrekken (outbound) en één keer terugkomen (inbound). Wil je vaker van en naar Nederland komen? Dan heb je een aanvullend treinticket nodig vanaf de grens (of vanaf het station waar je de Thalys, Eurostar of Nightjet verlaat).

Bij aankoop hoef je nog niet precies te weten wanneer je gaat reizen. Je kunt de pas tot 11 maanden na aankoop activeren (let op, dit kan bij actiepassen anders zijn!). Je moet wel weten hoeveel reisdagen je wilt hebben. Bij de goedkoopste reispassen krijg je een aantal reisdagen binnen één of twee maanden. Zo kun je al vanaf 4 reisdagen een pas kopen. Als je slim je Interrail reis plant kun je op één reisdag tot aan Rome of Boekarest reizen!

Kan ik korting krijgen met Interrail?

Ja, met Interrail Global Pass kun je op tal van plekken korting krijgen. Daarnaast zijn er speciale gereduceerde tarieven voor jongeren, senioren en kinderen die een Interrail Pas willen kopen.

 • Jongeren 12 t/m 27 jaar krijgen 25% korting op het reguliere tarief.
 • Senioren van 60 jaar en ouder krijgen 10% korting op het tarief van volwassenen.
 • Voor kinderen t/m 11 jaar kun je gratis een Interrail ticket bestellen. Voorwaarde is wel dat er op hetzelfde moment ook een pas voor een volwassene wordt besteld. Per volwassene kunnen er maximaal 2 kinderen gratis een reizen met een kinderpas.

Meer over reizen met Interrail

We hebben nog tal van artikelen die je uitleg geven. Bijvoorbeeld omtrent reserveren.

UPDATE: Treinrondreis.nl biedt op dit moment GEEN reserveringen aan. Later dit jaar hopen we ook reserveringen aan te gaan bieden.

Interrail tickets v.a. 185,- p.p.

Reiziger 1
volwassene (28-59)
 • volwassene (28-59)
 • kind (4-11)
 • jongere (12-27)
 • senior (60+)
Reiziger toevoegen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl