Waar kan ik zelf online treinen reserveren?

Bij Treinrondreis.nl kun je bij het bestellen van je Interrail Pass direct een aantal reserveringen maken. Toch is het soms ook handig om zelf je reservering online te regelen.

Treinen reserveren via Treinrondreis.nl

Sommige reserveringen kun je lastig online maken. Bijvoorbeeld voor de TGV en de Thalys. Ook treinen in Italië kun je vaak niet zelf online reserveren. Als service biedt Treinrondreis.nl aan om voor jouw de reserveringen te maken. Dat is ook handig als je bijvoorbeeld met de nachttrein reist. Als je de reserveringen maakt bij aankoop van je Interrail Pass bespaar je bovendien aan boekingskosten. Maar losse reserveringen kun je ook via ons maken. Toch zijn er ook treinen waarbij het voordeliger is om zelf de reservering te maken.

Interrail reservering zelf regelen

Op verschillende plekken kun je jouw reservering zelf online regelen. Deze lijst is niet volledig, maar we benoemen de belangrijkste mogelijkheden. Een overzicht.

  • Bij de Tsjechische Spoorwegen kun je Interrail reserveringen zelf regelen. Niet alleen van de Tsjechische spoorwegen, maar ook hele andere treinen. Zoals Amsterdam - Basel of Amsterdam - Berlijn. Bij de Tsjechen betaal je ongeveer € 3 per trein (77 CZK). Wat vooral handig is: je kunt tot 15 minuten voor vertrek kosteloos annuleren.
  • Ook via Deutsche Bahn kun je veel reserveringen zelf regelen. Groot pluspunt van Deutsche Bahn: ze rekenen € 4 per reis, ongeacht het aantal treinen. Door slim je Interrail te plannen kun je zelfs treinen verspreid over verschillende dagen reserveren voor slechts € 4. Zie: Interrail: treinen reserveren via DB. Bij DB kun je een reservering niet annuleren.
  • Via de Oostenrijkse spoorwegen kun je eveneens verschillende treinen reserveren. Dagtreinen vaak voor € 3. Bij een annulering krijg je dit bedrag niet terug. Het is zelfs mogelijk om je Interrail reservering voor de nachttrein bij ÖBB te regelen. Echter, als je jouw reservering hebt gedownload kun je bij de ÖBB geen annulering maken. Daarom adviseren wij je resevering voor de nachttrein te regelen via Treinrondreis.nl. Lees hier hoe je bij de ÖBB een reservering voor Interrail regelt.
  • Wil je in Zweden met Interrail reizen? Dan kun je eenvoudig je reservering regelen via sj.se. Goed om te weten: je hebt wel je Interrail Passnummer nodig. Verstandig is dus eerst om een Interrail te kopen.
  • In Slowakije kun je al jouw Interrail reservering regelen voor € 1. Ook online. We leggen hier uit hoe.

Reizen zonder toeslag of reservering

Wil je zo min mogelijk geld spenderen aan toeslagen of reserveringen? Dat zijn er genoeg treinen die je kunt gebruiken. In ons artikel Interrail: Treinen zonder toeslag.

Meer over reizen met Interrail

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl