Interrail & Reserveren trein Spanje

Wil je per trein naar Spanje? Houdt er dan rekening mee dat het aantal plekken voor Interrail heel beperkt is. Bovendien is de toeslag voor de TGV naar Barcelona vrij fors. Maar er zijn ook goedkopere alternatieven.

Bij de TGV naar Barcelona betaal je circa € 35 aan reserveringskosten in de 2e klas en € 50 in de 1e klas. Bij Treinrondreis.nl kunnen we in Europa veel reserveringen maken, maar niet van, naar of in Spanje. Wel kunnen we voor je zitplekken reserveren naar Zuid-Frankrijk. Vanuit Zuid-Frankrijk kun je zonder hoge toeslagen naar Spanje doorreizen.

Als je naar Barcelona wilt, kun je bijvoorbeeld naar Perpignan reizen. Vanuit Perpignan rijden er regionale treinen naar de Spaanse grensplaats Portbou. Die kun je gebruiken zonder toeslag. Vanuit Portbou kun je de regionale trein nemen naar Madrid. Er is wel een groot nadeel: deze optie duurt aanzienlijk langer dan met de TGV. Met de trein van Perpignan naar Portbou ben je ongeveer een uur onderweg, en vanaf Portbou naar Barcelona nog eens 2 tot 3 uur.

Wil je naar Madrid of San Sebastian? Dan biedt de TGV naar Hendaye uitkomst. Vanaf Hendaye kun je de EuskoTren nemen naar San Sebastian. Deze rijdt elk half uur en duurt er veertig minuten over. Je interrail ticket is er niet geldig, maar een los ticket kost maar enkele euro’s. Meer informatie over deze metro vind je euskotren.eus. De reservering voor de TGV naar Hendaye kun je bij Treinrondreis.nl regelen.

Meer Interrail & Reserveren

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl