Stedentrips per trein

Stedentrips per trein

Even ertussenuit? Dan is een stedentrip een goed idee. Dat kan uiteraard heel gemakkelijk per trein. Wij bieden stedentrips aan door heel Europa. Denk aan bekende steden als Parijs, Berlijn, Wenen, Praag en Milaan, maar ook aan onbekendere steden als Lille, Krakau en Innsbruck. Indien een stad net wat te ver is om in één dag te bereiken, dan zorgen wij dat u onderweg op een andere leuke bestemming overnacht. Zo is de reis helemaal onderdeel van uw vakantie.

Populaire stedentrips

Gecombineerde stedentrips

Een stedentrip met de trein is de geweldige manier om te reizen. Het is snel, handig en je komt aan in het centrum van de stad van je bestemming. Bij treinrondreis boek je stedentrips naar de bekende steden in Europa. Populair zijn stedentrip Wenen, Parijs of Berlijn. Ook zijn combinaties van verschillende steden mogelijk, zoals Boedapest & Wenen of onze 8 daagse reis met ook ook nog Praag erbij.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl