Stedentrips per trein

Stedentrips per trein

Even ertussenuit? Dan is een stedentrip een goed idee. Dat kan uiteraard ook per trein. Wij bieden leuke stedentrips naar diverse steden in Duitsland en België. Naast de bekende steden, zoals Antwerpen, Brugge, Hamburg en Berlijn, hebben we stedentrips naar steden die bij het grote publiek nog minder bekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan Bonn, Koblenz en Trier. Uiteraard zijn bij al onze stedentrips zowel de treinreis als het hotel inbegrepen.

Stedentrips per nachttrein

Stedentrips per trein overdag

Een stedentrip met de trein is de geweldige manier om te reizen. Het is snel, handig en je komt aan in het centrum van de stad van je bestemming. Bij treinrondreis boek je stedentrips naar de bekende steden in Europa. Populair zijn stedentrip Wenen, Parijs of Berlijn. Ook zijn combinaties van verschillende steden mogelijk, zoals Boedapest & Wenen of onze 8 daagse reis met ook ook nog Praag erbij.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Interrail Reservering

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis is een initiatief van Publink B.V. Publink is o.a. uitgever van treinreiziger.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl