Treinrondreis.nl

Stedentrip Innsbruck: Trein + Hotel in Tirol

Slapen in de trein, en de volgende ochtend bent u in de Oostenrijkse Alpen. Zo werkt onze stedentrip naar Innsbruck. Inbegrepen is uiteraard een ligplek in de trein en in Innsbruck verblijft u in een hotel nabij het station, en loopt u in een paar minuten naar het centrum.

Incl. ligplek nachttrein
Hotel nabij station én centrum
Reisverlenging mogelijk

Stedentrip Innsbruck per trein

Innsbruck is de hoofdstad van Tirol. Wellicht niet de doorsnee stad voor een stedentrip. Maar daarom wellicht juist leuk om de stad te bezoeken. Uiteraard mag een bezoek aan de oude stad niet ontbreken. Maak een wandeltocht langs de Südtirolerplatz, de Hofkirche en de kathedraal Dom zu St. Jakob. Ook indrukwekkend is de Triumphpforte uit 1765. En natuurlijk mag een wandeltocht langs de rivier en de karakteristieke gekleurde huizen niet ontbreken.

Treinreis naar Innsbruck

Bij de stedentrip naar Innsbruck gaat de treinreis per nachttrein. Het treinticket vanaf Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem is bij de prijs inbegrepen. Voor € 10 per persoon per enkele reis boeken we een treinticket bij vanaf een Nederlands station naar keuze naar het opstap station van de Nightjet (nachttrein). In de nachttrein boeken we standaard een ligplek voor u in een gedeelde coupé. U kunt tegen meerprijs een privécoupé boeken.

Reisschema

dag 1

Vertrek per nachttrein naar Innsbruck

Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem per nachttrein richting Oostenrijk. Tijdens werkzaamheden vervalt de stop in Arnhem, en stopt de trein vaak in Den Bosch. De trein vertrekt in de regel om 19:30 uur uit Amsterdam, 20:00 uur uit Utrecht. Tijdens werkzaamheden vertrekt de trein circa 30 minuten eerder.

Wilt u een eigen ligcoupé? Wijzig dan in stap 3 van het samenstellen van deze reis de 'kamerkeuze'. Is budget voor u belangrijk? Dan kunt u in deze stap ook de 'hotelkeuze' wijzigen en kiezen voor het zitrijtuig.

Nightjet (nachttrein): lig- en slaaprijtuigen

lees meer
dag 2

Aankomst Innsbruck

De trein komt volgens planning om 9:15 uur aan in Innsbruck, in de praktijk is de trein vaak later. Na aankomst kunt u uw bagage afgeven bij het hotel en direct de stad bezoeken.

ibis Innsbruck

lees meer
optionele dag

Extra (dag)en Innsbruck

Verblijf zo lang u wilt in Innsbruck. Tijdens het boeken kunt u één of meerdere extra dagen toevoegen aan uw stedentrip naar Tirol.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Vertrek uit Innsbruck

Vandaag is uw laatste dag in Innsbruck. Eerst heeft u nog de gelegenheid om de stad te bezoeken. Omstreeks 20:40 uur vertrekt de nachttrein (Nightjet) uit de hoofdstad van Tirol. Wilt u een eigen ligcoupé? Wijzig dan in stap 3 van het samenstellen van deze reis de 'kamerkeuze'. Is budget voor u belangrijk? Dan kunt u in deze stap ook de 'hotelkeuze' wijzigen en kiezen voor het zitrijtuig.

Nightjet (nachttrein): lig- en slaaprijtuigen

lees meer
dag 4

Aankomst in Nederland

In de ochtend komt de trein weer aan in Nederland. De trein hoort normaal tussen 9:00 en 10:00 uur aan te komen, maar door vertraging is het in de regel wat later.

Stedentrip Innsbruck: Trein + Hotel in Tirol

Reis per nachttrein naar de hoofdstad van Tirol.

v.a. 246 p.p.
Rondreis samenstellen
Innsbruck stad

Hoogtepunten Stedentrip Innsbruck per trein

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Treinreis per binnenlandse trein naar Amsterdam, Utrecht of Arnhem

Inbegrepen in deze reis

Treinticket voor de nachttrein

Verblijf in Ibis-hotel Innsbruck

Niet inbegrepen in deze reis

Toeristenbelasting

Lokaal openbaar vervoer.

Goed om te weten

De beschikbaarheid van de nachttrein en het hotel wordt handmatig gecontroleerd. De ligrijtuigen zijn zeker rond vakanties en het weekend snel uitverkocht (slaaprijtuigen nog sneller). Zitplaatsen zijn in de regel ook kort voor vertrek beschikbaar. Wilt u op korte termijn vertrekken en is uw datum niet te selecteren tijdens het boeken? Neem dan telefonisch contact op.

Nachttrein
Standaard is het verblijf in de nachttrein op basis van een ligplek in het ligrijtuig (gedeelde coupé). Als u een eigen coupe wilt, of een plek in het luxere slaaprijtuig wil boeken, dan kunt u dit wijzigen in stap 3 van het boekingsproces ('kamerkeuze wijzigen'). Is budget voor u belangrijk? Dan kunt u ook kiezen voor een zitplek. Ook dit kan in stap 3, door het wijzigen van 'het hotel'. Let goed op: dit dient u zowel bij de heenreis als terugreis te wijzigen!

Inbegrepen
In de ligrijtuigen is een klein ontbijt standaard inbegrepen (koffie of thee, 1 broodje, boter, jam en mineraalwater). Er is een deken, laken en (eenvoudig) hoofdkussen aanwezig. De banken zijn in het ligrijtuig zijn vrij hard, in het slaaprijtuig is er meer comfort. Het slaaprijtuig kunt u zien als 1e klas slapen. Het ontbijt is hier ook iets uitgebreider, er zijn (kleine) handdoeken aanwezig en de bedden ingeklapt worden tot zitcoupe. In het slaaprijtuig heeft u een eigen kleine wasgelegenheid in de coupe, in het ligrijtuig deelt u deze met de rest van het rijtuig. In het zitrijtuig is er géén ontbijt inbegrepen.

Ontbijt is in het hotel optioneel beschikbaar voor € 10 per persoon per nacht.uleren tegen € 19 annuleringskosten, per

Annuleringsvoorwaarden
In deze onzekere tijden met wisselende reisregels bieden we u extra flexibiteit. Tot en met 18 dagen voor vertrek kunt u de reis annuleren tegen € 19 annuleringskosten, per persoon. Bij annuleringen vanaf zeventien dagen voor vertrek tot en met zeven dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten 50%. Vanaf zes dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten 100%.

Indien u een transfer heeft bijgeboekt per binnenlandse trein naar een opstapstation van de Nightjet, dan geldt hiervoor dat de annuleringskosten € 10 per persoon bedragen.

Stedentrip Innsbruck: Trein + Hotel in Tirol

Reis per nachttrein naar de hoofdstad van Tirol.

v.a. 246 p.p.
Rondreis samenstellen