ÖBB/Harald Eisenberger

Nightjet, de nachttrein van de Oostenrijkse spoorwegen

Sinds 25 mei 2021 is Nederland weer aangesloten op het netwerk van internationale nachttreinen. Vanaf deze datum rijdt er namelijk dagelijks een nachttrein naar Wenen en Innsbruck. Het deeel naar Innsbruck stopt bovendien ook in München. Dankzij de nieuwe verbinding zijn ook anok anddere steden beter bereikbaar geworden. Zo is Bratislava opeens prima bereikbaar ggeworden.

Later in 2021 - om precies te zijn vanaf 12 december - start ook de nachttrein Amsterdam - Zürich. Ideaal om een rondreis door Zwitserland te maken.

Bij Treinrondreis.nl bieden we verschillende reizen aan met de Nightjet nachttrein. Standaard boeken we een ligplek voor u in een gedeelde coupé, maar tijdens het boekingsproces is het ook mogelijk om te kiezen voor een privé coupé in zowel het lig- als slaaprijtuig. Een plekje in het zitrijtuig is de standaard keuze bij zogenoemde 'basic' of 'budget' reizen.

Nightjet

Reizen met Nightjet

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl