Treinreizen Italië

Een treinvakantie naar Italië

Italië is een zeer divers land. Zo kunt u mooie wandeltochen maken in de Dolomieten, maar ook heerlijk tot rust komen op de stranden van Rimini. Voor wie van cultuur houdt zijn er talloze opties. Denk bijvoorbeeld aan een stedentrip naar Rome, Milaan of Verona. Andere leuke bestemmingen zijn het Comomeer en de Cinque Terre.

U reist gemakkelijk per trein naar Italië. Het land heeft goede en frequente verbindingen met Oostenrijk/Duitsland en Zwitserland, en in mindere mate met Frankrijk. Vanuit Nederland en België raden wij vaak een overnachting op de route aan, zoals in Basel, Lugano of Innsbruck. Bij sommige van onze reizen maakt u ook gebruik van de nachttrein, een leuke en efficiënte aanvulling op de dagtreinen, waardoor het overbruggen van grote afstanden gemakkelijker wordt.

Bij Treinrondreis.nl bieden wij steeds meer reizen naar Italië aan. Nieuw voor 2024 zijn onze Treinvakantie naar het Comomeer en de uitbreiding op deze reis, de Treinrondreis Alpine Italiane.

Strandvakantie, naar de bergen of toch Rome?

0

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl