Treinreizen Italië

Treinreizen Italië

Met de trein naar Italië? Dat kan prima. U reist bijvoorbeeld per nachttrein naar Zwitserland, en vervolgens per trein naar Italië. Treinrondreis.nl biedt zowel stedentrips als rondreizen naar Italië. Het is ook mogelijk om overdag per trein naar Italië te reizen. U neemt dan 's ochtends de ICE Amsterdam - Basel, en vervolgens de trein naar Milaan.

Strandvakantie of toch Rome?

Mooie treinreizen

De trein is meer dan een middel om van A naar B te komen. Treinreizen is ook een middel om lekker te ontspannen en om te genieten van het landschap. Maak bijvoorbeeld een prachtige treinreis naar Italië via de Bernina spoorlijn. Deze spoorlijn is door UNESCO zelfs uitgeroepen tot Werelderfgoed. De Bernina spoorlijn verbindt de oudste stad van Zwitserland met Tirano, gelegen in Noord-Italië.

Een andere mooie treinreis in Italië is door de Cinque Terre. Deze beroemde regio met mooie stranden en karakteristieke dorpjes is (grotendeels) autovrij. Met de trein reist u langs de kust.

Treinreizen naar Milaan, Verona en Cinque Terre,

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Interrail Reservering

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis is een initiatief van Publink B.V. Publink is o.a. uitgever van treinreiziger.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl