Treinrondreis.nl

Strandvakantie per trein: Rimini

Genieten van zon, zee en strand? Reis per trein naar Rimini in Italië. In deze stad aan de Adriatische kust is het goed vertoeven. In deze zeer oude stad, gesticht in 268 voor Chr., zijn tal van historische bouwwerken te vinden. Bijvoorbeeld de oude stadspoort, Arco d'Augusto, die stamt uit 28 voor Christus.

Familiekamers beschikbaar
Op loopafstand van het strand (en ov)
Incl. overnachting in Basel en Lugano
Reisverlenging mogelijk

Deze strandvakantie per trein is geschikt voor jong en oud. Een treinreis naar Rimini op één dag is voor velen te lang. Daarom splitsen we de reis in twee delen en ontdekt u tijdens deze vakantie ook de Zwitserse steden Basel en Lugano. In Italië zijn de accommodaties kindvriendelijk en op slechts een paar minuten lopen van het strand. Ook in het hotel is er mogelijkheid tot vermaak: een zwembad is aanwezig. Natuurlijk zijn de hotels goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Reisschema

dag 1

Nederland - Basel

U vertrekt vandaag vanaf een station naar keuze. In Amsterdam, Utrecht of Arnhem stapt u in de directe trein naar Basel, tevens de eindbestemming voor vandaag. U arriveert in Basel rond 15:00 uur en verblijft in een hotel op loopafstand van het station. Na aankomst heeft u de tijd om de stad te ontdekken. U bent vandaag ongeveer zes uur onderweg (bij vertrek uit Utrecht).

Hotel Metropol Basel

lees meer
dag 2

Basel - Rimini

Vandaag reist u vanuit Basel per directe trein naar Milaan, om vervolgens over te stappen op de directe trein naar Rimini. Als snelheid voor u belangrijker is, is een extra overstap in Bologna ook mogelijk.

Erbavoglio Hotel Rimini (4-sterren)

lees meer
dag 3

Rimini

Vandaag heeft u alle tijd om te genieten. Naar het strand? De stad bezoeken? Of een museum? Het kan allemaal.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 4

Rimini

Ook vandaag heeft u de tijd om u zich te vermaken in Rimini.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 5

Rimini

Net als gisteren verblijft u in Rimini. Indien gewenst kunt u het verblijf verlengen met extra dagen.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 6

Rimini - Lugano

Vandaag gaat u per trein van Rimini naar Lugano. Onderweg stapt u in Milaan over. Indien snelheid voor u belangrijk is, kunt u één uur besparen door ook in Bologna over te stappen. U bent vandaag ongeveer zes uur onderweg. Lugano bereikt u rond 16:00 uur en u verblijft in een hotel nabij het station.

Hotel Federale Lugano

lees meer
optionele dag

Lugano

Lugano is een mooie stad, gelegen in een prachtige omgeving. Tijdens uw verblijf in Lugano mag u onbeperkt reizen in de provincie Ticino. Naast Lugano ontdekken kunt u bijvoorbeeld ook naar de bekende kastelen van Bellinzona (UNESCO werelderfgoed) gaan.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 7

Lugano - Nederland

Vandaag keert u weer terug naar huis. In Lugano neemt u de trein naar Basel, waar u overstapt op de directe trein naar Nederland. Aan het einde van de avond arriveert u weer in Nederland. Wilt u eerder terugkomen? Dat kan ook, dan heeft u een extra overstap. Vandaag bent u ongeveer tien uur onderweg (gebaseerd op aankomst in Utrecht).

Strandvakantie per trein: Rimini

Genieten van zon, zee en strand? Reis per trein naar Rimini in Italië!

Rondreis samenstellen
Rimini

Goed om te weten

Tarieven
De genoemde vanaf-prijzen.

De beschikbaarheid van de locaties wordt handmatig gecontroleerd. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de boeking door te spreken.

Afwijkende voorwaarden
Vanwege COVID-19 bieden we op dit moment meer flexibiliteit. U kunt tot vijftien dagen voor vertrek kosteloos omboeken naar een andere datum. Annuleren kan ook. U krijgt tot vijftien dagen voor vertrek de volledige reissom terug, minus € 25 annuleringskosten per persoon. Vanaf veertien dagen voor vertrek tot en met acht dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten 20% van de reissom. Bij annuleringen vanaf zeven dagen voor vertrek of later bedragen de annuleringskosten 100%.

Garantiefonds
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Strandvakantie per trein: Rimini

Genieten van zon, zee en strand? Reis per trein naar Rimini in Italië!

Rondreis samenstellen