Treinreizen Zwitserland

Foto: MOB

De mooiste treinreizen door de bergen

Wilt u genieten van de prachtige Zwitserse bergen? Of juist van de kristalheldere bergmeren? Dat kan door een onvergetelijke treinreis door Zwitserland te maken.

Er is geen land beter geschikt voor treinreizen dan Zwitserland. Niet alleen vanwege het prachtige uitzicht, maar ook vanwege het fantastische ov-systeem. Sommige dorpen, zoals Zermatt, zijn zelfs alleen per trein bereikbaar. Vanuit Treinrondreis.nl bieden we verschillende treinreizen naar Zwitserland aan. Zowel stedentrips als rondreizen door Zwitserland. Bij een rondreis reist u uiteraard ook met de beroemde Zwitserse panoramatreinen. Zoals de Glacier Express en de Bernina Express. Goed om te weten is ook dat we uw treinreis door Zwitserland op verzoek aanpassen aan uw wensen.

De mooiste Zwitserse spoorlijnen

Prachtige treinreizen Zwitserland

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl