Treinreizen Polen

Polen heeft meer te bieden dan de meeste mensen denken. Met name de steden hebben ontzettend veel te bieden. Warschau, Krakau, Gdansk, Poznan en Wroclaw, allen hebben ze een ontzettend mooi centrum met talloze bezienswaardigheden. Daarnaast is het land relatief betaalbaar, en is het vanuit Nederland en België relatief goed bereikbaar middels een frequente verbinding met Berlijn en directe treinen naar Praag, Bratislava, Wenen en Boedapest.

Rondreizen, vakanties en stedentrips Polen

Vragen over treinreizen in Polen

Hebben Poolse treinen restauratie?

De belangrijkste Poolse treinen hebben een restauratie of bar. Bijvoorbeeld de Express Intercity Premium. In deze trein krijgen eerste klas reizigers zelfs gratis een drankje en een versnapering. Ook de EuroCity's van Berlijn naar Polen hebben in de regel een bar of restauratierijtuig. Het eten wordt hier vaak nog vers gekookt.

Moet ik reserveren voor treinreizen in Polen?

Ja, Reserveren in Poolse treinen is verplicht. Dat wil zeggen voor lange afstrandstreinen, zoals Intercity's. EuroCity's en hogesnelheidstreinen. Uiteraard doen wij dit voor u als u bij ons een reis boekt.

Vanaf wanneer kan ik een treinkaartje kopen in Polen?

Wij verkopen geen losse treinkaartjes naar Polen, alleen pakketreizen. Binnen Polen start de verkoop gemiddeld 30 dagen voor vertrek. Voor internationale treinen start de verkoop eerder. Als u een treinrondreis naar Polen boekt kunt u deze al veel eerder boeken. Dan maken wij de reserveringen zodra het kan.

0

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl