Treinreizen Europa

Foto: SBB / swiss-image.ch/Dominik Baur

Treinreizen: ontdek Europa per trein

De trein biedt de ideale mogelijkheid om ontspannen en duurzaam Europa te verkennen. Of het nu gaat om een Rondreis Zwitserland, een Treinvakantie naar het Zwarte Woud, een Treinvakantie naar de Cinque Terre of . Ons aanbod treinreizen in Europa breiden we geleidelijk uit. Zo bieden we sinds 2023 treinreizen aan naar Noorwegen en Polen, en sinds 2024 zijn ook Schotland en Zuid-Frankrijk als bestemmingen toegevoegd aan ons aanbod. Ook nieuw per 2024: De Treinvakantie naar Boheems-Zwitserland, Treinvakantie naar het Comomeer, en onze reis ''Alpine Italiane'', die naast het Comomeer ook de Dolomiten aandoet.

Treinreizen West- en Zuid-Europa

vanaf: 1.095 p.p.

Treinrondreis Occitanië

periode: maart t/m november
reisduur: 11 - 17 dagen

Reis naar Occitanië in Zuid-Frankrijk, en ontdek leuke steden als Montpellier en Toulouse, mooie dorpen als Collioure en Carcassonne en de ruige Pyreneeën, waar de Petit Train Jaune zich doorheen kronkelt.

  • Per comfortabele en snelle Eurostar naar Frankrijk
  • Vertrek inbegrepen vanaf elk station in Nederland of België
  • Hotels in de buurt van treinstations
  • Ontdek mooie dorpen en steden, de Pyreneeën en de Middellandse Zee

Voordelige treinreizen in Europa

Boek op ons platform voordelige treinreizen in Europa, inclusief hotel! Naast de hierboven getoonde reizen hebben wij ook stedentrips per trein.

Vragen over treinreizen in Europa

Reserveren voor jullie treinreizen in Europa?

Bij al onze pakketreizen zorgen we niet alleen voor treintickets, maar ook voor reserveringen en hotels.

Hebben Europese treinen restauratie?

Veel lange afstandstreinen hebben in Europa vaak een restauratierijtuig. Dat geldt bijvoorbeeld voor de ICE's vanuit Nederland, de EuroCity's in Centraal-Europa, Railjet en Regiojet. U kunt er vaak een drankje en versnapering, maar ook een warme maaltijd kopen. In Frankrijk, Spanje en Italië hebben treinen als de TGV, AVE en Frecciarossa vaak een bar, waar maaltijden vaak nog iets eenvoudiger zijn. In nachttreinen kan vaak een eenvoudige maaltijd of versnapering gekocht worden bij het personeel aan boord.

Helaas kan het voorkomen dat de trein niet goed bevoorraad is

Wat is de mooiste treinreis in Europa?

De mooiste treinreizen qua uitzichten maakt u in Europa wat ons betreft in Zwitserland, Noorwegen en Schotland. Onze favoriete treinreis is die over de route van de Bernina Express. Andere absolute hoogtepunten zijn wat ons betreft de route van de Glacier Express en de GoldenPass in Zwitserland, de Flåmsbana in Noorwegen en de West Highland Line in Schotland. Verder zijn en talloze andere, erg mooie trajecten door heel Europa te vinden.

Treinreizen Oost- en Centraal-Europa

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl