Treinreizen Europa

Foto: SBB / swiss-image.ch/Dominik Baur

Treinreizen: ontdek Europa per trein

De trein biedt de ideale mogelijkheid om ontspannen en duurzaam Europa te verkennen. Of het nu gaat om een rondreis Zwitserland of een treinreis door het Zwarte Woud. Ons aanbod treinreizen breiden we geleidelijk uit. We hebben nu treinrondreizen naar Zwitserland en Duitsland / Luxemburg. U vertrekt altijd vanuit een Nederlands (of Belgisch) station naar keuze. In de loop van 2021 verwachten we het aanbod treinreizen in Europa te kunnen uitbreiden. Het is de planning dat we ook rondreizen naar Noorwegen, Schotland en Italië gaan aanbieden.

Voordelige treinreizen in Europa

Boek op ons platform voordelige treinreizen in Europa, inclusief hotel! Naast de hierboven getoonde reizen hebben wij ook stedentrips per trein. Bijvoorbeeld een driedaagse stedentrip naar Koblenz, al vanaf € 147,50 per persoon. We hebben ook hele voordelige treinreizen naar Antwerpen, Brugge, Bonn, Koblenz en meer. Liever langer op pad? Dan is bijvoorbeeld een rondreis naar Zwitserland een goed idee.

Ontdek ook onze stedentrips

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Publink (KVK 24465732). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing.