Treinreizen Europa

Foto: SBB / swiss-image.ch/Dominik Baur

Treinreizen: ontdek Europa per trein

De trein biedt de ideale mogelijkheid om ontspannen en duurzaam Europa te verkennen. Of het nu gaat om een rondreis Zwitserland of een treinreis door het Zwarte Woud. Ons aanbod treinreizen in Europa breiden we geleidelijk uit. We bieden nu ook treinreizen naar Italië, bijvoorbeeld naar de Cinque Terre of een strandvakantie per trein naar Rimini. Per 2023 bieden we ook onze eerste treinreis naar Noord-Europa aan. Om precies te zijn: Rondreis Noorwegen, waarbij we de trein combineren met de boot. Zie Treinrondreis Zuid-Noorwegen. Per 2023 bieden we eveneens treinreizen naar Polen, waaronder een grote rondreis Polen en een stedentrip Berlijn & Krakau.

Treinreizen West- en Zuid-Europa

Voordelige treinreizen in Europa

Boek op ons platform voordelige treinreizen in Europa, inclusief hotel! Naast de hierboven getoonde reizen hebben wij ook stedentrips per trein.

Vragen over treinreizen in Europa

Reserveren voor jullie treinreizen in Europa?

Bij al onze pakketreizen zorgen we niet alleen voor treintickets, maar ook voor reserveringen en hotels.

Hebben europese treinen restauratie?

Veel lange afstandstreinen hebben in Europa vaak een bar of restauratie. Dat geldt bijvoorbeeld voor de ICE treinen en de intercity's Amsterdam - Berlijn. U kunt er vaak een drankje, versnapering en een lichte maaltijd kopen. Helaas kan het voorkomen dat de trein niet goed bevoorraad is.

Wat is de mooiste treinreis in Europa?

De mooiste treinreis in Europa maakt u wat ons betreft in Zwitserland. Onze favoriet is de Bernina Expres. Bekijk hier al onze treinreizen Zwitserland. Ook heel mooi is een rondreis Noorwegen. Zie onze treinrondreis Zuid-Noorwegen, waar ook de boot bij is inbegrepen.

Treinreizen Oost- en Centraal-Europa

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl