Rondreis Centraal-Europa

Maak een mooie treinrondreis door Centraal-Europa en bezoek Duitsland, Slowakije en Tsjechië. Het is een combinatie van historische steden en de prachtige natuur van de Hoge Tatra. U verblijft in Neurenberg, Bratislava, de Hoge Tatra en Praag. In elke plaats kunt u de reis verlengen zolang u wilt.

Bezoek Duitsland, Slowakije en Tsjechië
Natuur & mooie steden
Goede hotels op toplocaties

Trein, stad & natuur

De trein is een relaxe manier om een treinrondreis te maken door Centraal-Europa. Zonder inchecktijden reist u heel Europa door. U bezoekt mooie steden, zoals Neurenberg, Bratislava en Praag. Maar u bezoekt ook het indrukwekkende natuurgebied de Hoge Tatra. Hier kunt u lekker wandelen en genieten van de prachtige natuur.

We hebben goed bereikbare hotels geselecteerd. Goed gewaardeerd en dicht bij de stations. Ook de het Hoge Tatra. Inbegrepen bij deze reis zijn uiteraard de treintickets (Interrail), zitplaatsreserveringen en de hotels. Ook ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Reisschema

dag 1

Treinreis Nederland - Praag

Vandaag reist u met de Intercity naar Berlijn, en vervolgens met de EuroCity naar Praag. Afhankelijk van uw woonplaats duurt de treinreis 10 tot circa 13 uur. U komt in de avond aan in Praag.

Grandium Hotel Praag (5 sterren)

lees meer
dag 2

Ontdek Praag

Vanaf het hotel loopt u zo het centrum in, en vervolgens eenvoudig naar de oude binnenstad van Praag. Wilt u langer in Praag blijven (aanrader), dan kunt u tijdens het samenstellen van deze reis extra dagen toevoegen aan het verblijf in Praag

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Praag - Hoge Tatra

In de vroege ochtend (vaak om 7:38 uur) vertrekt u van Praag per directe trein naar Poprad, daar komt u rond 15:00 uur aan, Vervolgens reist u per lokale trein door naar de Hoge Tatra (Hotel Panorama Resort Hoge Tatra). Daar komt u rond 16:00 uur aan. Al met al bent u circa 8,5 uur onderweg.

Hotel Panorama Resort Hoge Tatra

lees meer
dag 4

Hoge Tatra (1)

Dit is uw eerste dag om de Hoge Tatra te ontdekken. Lonely Planet noemt de Hoge Tatra het meest markante nationale park van Slowakije en omschrijft het gebied als 'hooggelegen avonturenparadijs'. Kenmerkend is de grote hoeveelheid bergtoppen. Anders dan op veel andere plekken zijn de bergtoppen hier redelijk gemakkelijk te bereiken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 5

Hoge Tatra (2)

Ook vandaag heeft u de volle dag de tijd om de Hoge Tatra te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 6

Hoge Tatra - Bratislava

U reist eerst met de lokale trein naar Poprad. Meestal vertrekt u even voor elf uur 's ochtends. Daar stapt u over op de trein naar Bratislava. U bent 4,5 a 5,5 uur onderweg.

Clarion Hotel Bratislava

lees meer
dag 7

Ontdek Bratislava

Vandaag heeft u de volle dag om de Slowaakse hoofdstad te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het beroemde kasteel van Bratislava, of ga naar het spoorwegmuseum. Er is genoeg te doen. Indien gewenst kunt u het verblijf in Bratislava verlengen.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 8

Bratislava - Neurenberg

Rond 9:30 uur vertrekt u vanuit Bratislava naar Wenen, waar u een ruime aansluiting heeft op de ICE naar Neurenberg. De treinreis duurt totaal circa zes uur. We reserveren voor u zitplaatsen in de ICE, in de regionale trein naar Bratislava (waar u een uur in zit), is dit niet mogelijk.

Premier Inn Nürnberg City Centre

lees meer
dag 9

Neurenberg - Nederland

Vanuit Neurenberg reist u per ICE richting Düsseldorf. Daar stapt u over op de trein naar Nederland. De reis duurt (gerekend vanaf Utrecht Centaal) ongeveeer 6,5 uur. Vanaf 15 juli t/m 15 augustus 2024 zal de reistijd vermoedelijk 1 uur langer duren.

Rondreis Centraal-Europa

Treinrondreis door centraal Europa

v.a. 977,- p.p.
Rondreis samenstellen
Hoge Tatra

Hoogtepunten

Optioneel in deze reis

Papieren Interrail Pass i.p.v. Mobiel

Extra dagen in alle steden

Inbegrepen in deze reis

Treinpas (Interrail)

Zitplaatsreserveringen

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Toeristenbelasting, overige maaltijden, excursies, etc.

Goed om te weten

De beschikbaarheid van de hotels wordt handmatig gecontroleerd. Ook de reserveringen voor de treinen maken wij handmatig voor u. Mocht er een hotel niet beschikbaar zijn, nemen we contact met u op, en komen we met een alternatief voorstel.

Treinticket
De basis voor deze reis door Centraal-Europa vormt een Interrail Global Pass, geleverd als mobiele pas. Deze kunt u alleen op een smartphone of tablet laden. Onderweg houdt u in de app een reisschema bij met welke treinen u reist. Vraag naar de mogelijkheden als u een papieren pas wilt. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd.

Rondreis Centraal-Europa

Treinrondreis door centraal Europa

v.a. 977,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl