Bratislava, de hoofdstad van Slowakije

Bratislava ligt in het uiterste zuidwesten van het land, aan de Donau. De stad telt slechts 430.000 inwoners. Vanuit Bratislava zijn er internationale treinen naar Wenen, Praag en Boedapest. Vooral naar de Oostenrijkse hoofdstad rijden er frequent treinen.

De Slowaakse hoofdstad is één van de minst ontdekte hoofdsteden van Europa. Het meest bekend van de Slowaakse hoofdstad is de Burcht van Bratislava. Maar er zijn veel meer bezienswaardigheden, bijvoorbeeld de verschillende paleizen, zoals Grassalkovich Palace, Pálffy Palace en het Primate's Palace.

Bratislava Slowakije

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl