Treinreizen Noorwegen

Rondreis Noorwegen per trein

Noorwegen behoort met Zwitserland tot de landen waarbij u de mooiste treinreizen van Europa kunt maken. De trein is in Noorwegen niet alleen een vervoersmiddel om van A naar B te reizen, maar ook een attractie op zich. Dat geldt ook voor een boottocht. Daarom zijn bij onze rondreizen door Noorwegen ook de boot inbegrepen. Check bijvoorbeeld de rondreis Zuid-Noorwegen of onze treinreis naar de Lofoten.

Rondreizen Noorwegen vanuit

Rondreis Noorwegen samenstellen

Bij Treinrondreis.nl kunt u de rondreis door Noorwegen samenstellen. Dat wil zeggen: u kunt bij reizen op verschillende plekken verlengen. Natuurlijk is de basis van een mooie rondreis altijd inbegrepen. Zo reis je bij onze rondreis door Zuid-Noorwegen onder andere over de beroemde Flåmsbana. Bij onze rondreis Noorwegen ontbreekt de Flåmsbana dan ook niet. Vanuit Flåm kun je bovendien de Nærøyfjord ontdekken.

Ook spectaculair is de Bergenbanen, de treinreis Oslo - Myrdal - Bergen. Deze treinreis wordt bij onze rondreizen gecombineerd met de eerder genoemde Flåmsbana. Waar de Flåmsbana een relatief kort traject is, is de Bergenbanen juist een langere treinreis door Noorwegen. Van Oslo naar Myrdal duurt de reis bijvoorbeeld 4 uur en 40 minuten. Bij treinrondreizen door Noorwegen zorgen we dat u hier een gereserveerde zitplaats heeft.

Bij een rondreis door Noorwegen reist u niet alleen per trein, maar ook per boot. Daardoor kunt u nog beter kennis maken met de indrukwekkende natuur die dit reusachtige land rijk is.

Treinrondreis.nl biedt vanaf 2023 reizen aan naar Noorwegen. We zullen het aanbod geleidelijk uitbreiden. We starten met een rondreis Zuid-Noorwegen.

Vragen over rondreizen Noorwegen

Wat is de mooiste spoorlijn in Noorwegen?

Noorwegen heeft meerdere mooie spoorlijnen. De Flåmsbana (Myrdal - Flam) is onze favoriet, maar Oslo - Bergen (Bergensbanen) is ook prachtig. In het Noorden is Trondheim - Bodø ook erg mooi, maar dit is wel een relatief lange reis.

Wat is bij jullie rondreizen door Noorwegen inbegrepen?

We zorgen niet alleen voor de trein, maar ook voor de boten en hotels en indien mogelijk ook voor de bussen. U krijgt een treinpas die in vrijwel heel Noorwegen geldig is. Daarnaast zorgen we voor de benodigde reserveringen. Uiteraard verblijft u in goede hotels, en is het ontbijt inbegrepen. Overige maaltijden, en toeristenbelasting zijn niet inbegrepen. Op de boot Nederland - Noorwegen is het ontbijt optioneel.

0

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl