Rondreizen Zwitserland per trein

Foto: MOB

Rondreis Zwitserland per trein

Wilt u Zwitserland ontdekken? Dan is een rondreis door Zwitserland per trein de aangewezen methode. U reist via een van de mooiste spoorlijnen ter wereld en verblijft in sfeervolle steden. Onderweg kijkt u uw ogen uit en heeft u prachtig zicht op de indrukwekkende Zwitserse bergen en de ongerepte natuur. Alle beroemde treinreizen zijn inbegrepen. Van Glacier Express tot Pilatusbahn en van Bernina Express tot GoldenPass Line. Een geweldige kans om Zwitserland per trein te ontdekken.

Populairste rondreizen Zwitserland

Welke rondreis is de beste keuze?

De treinreizen zijn inclusief treintickets, hotel overnachtingen en reserveringen. U kiest zelf welke datum u vertrekt en terug aan komt. Kies uw rondreis en bepaal zelf welk hotel u overnacht en hoeveel en welke dagen u reist. Zo maakt u uw trein rondreis Zwitserland op maat en naar uw wensen.

Vragen over rondreizen per trein naar Zwitserland

Zijn zitplaatsreserveringen bij treinreizen naar Zwitserland inbegrepen?

Ja. We regelen altijd voor u een gereserveerde zitplaats in de ICE van en naar Zwitserland. Ook voor de Zwitserse panoramatreinen is de reservering in de regel inbegrepen.

Wat voor treinkaartje krijg ik?

Bij een rondreis door Zwitserland krijgt u in de regel een Interrailticket. Hiermee kunt u flexibel reizen. Op trajecten waar Interrail niet of beperkt geldig is, zorgen we uiteraard voor aanvullende tickets. Ook zorgen we uiteraard voor de benodigde reserveringen. Bij gebruik van Interrail houdt u een reisschema bij.

Welke dagexcursies bevelen jullie aan?

Een excursie met een bergbaan kan in Zwitserland niet ontbreken. Vanuit Interlaken is de Jungfraujoch een zeer geliefde dagtrip. Dit is wat ons betreft bij mooi weer zeker de moeite waard, maar het is direct ook de duurste spoorlijn van Zwitserland. Andere bergbanen zijn evengoed de moeite waard en vaak goedkoper. Neem bijvoorbeeld de Pilatusbahn vanaf Luzern of een dagtrip over de Rigi.

Om op de berg te kunnen genieten van prachtig uitzicht heeft u goed weer nodig. Daarom kunt u ook overwegen om een excursie pas later te boeken. Belangrijk is dan wel dat u in uw reis een vrije dag inplant voor een dagexcursie.

Meer rondreizen Zwitserland

vanaf: 1058,- p.p.

Grand Panorama (alleen CH)

periode: april t/m okt
reisduur: 6 - 11 dagen

Wilt u op eigen gelegenheid naar Zwitserland reizen en vervolgens een mooie rondreis per trein maken? Dan is dit een ideale treinreis.

  • Reis op eigen gelegenheid naar Zwitserland
  • Geniet in de 1e klas van de mooiste Zwitserse spoorlijnen
  • Alle beroemde panoramatreinen inbegrepen
  • Inclusief hotels op loopafstand van het station

Glacier express

Langzaamste sneltrein ter wereld

Bernina Express

Via de Albula- en Berninaspoorlijn

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl