©Tobias Ryser / MOB

GoldenPass Express

De GoldenPass Express laat u genieten van het prachtige uitzicht op de spoorlijn Interlaken - Montreux - Zweisimmen. De GoldenPass Express is een panoramatrein voorzien van extra ramen, zodat toeristen nog beter kunnen genieten van het landschap. Naast de GoldenPass Express rijdt tussen Montreux en Zweisimmen ook de Golden Pass Classic.

Nadat de trein de bosrijke omgeving en het milde klimaat van het meer van Genève achter zich heeft gelaten, klimt de trein langzaam maar zeker omhoog en wordt het Berner Oberland aangekondigd. Ondertussen brengt de Golden Pass-spoorlijn u door een landschap van groene weidegronden en veeteeltgebieden. Grazende koeien, karakteristieke chalets, pittoreske plaatsjes en historische steden bepalen het uitzicht.

Golden Pass Express

Reizen met GoldenPass Express

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl