Foto: MOB

GoldenPass Panoramic & Classic

De GoldenPass Panoramic laat u genieten van het prachtige uitzicht op de spoorlijn Montreux - Zweisimmen. De GoldenPass Panoramic is een panoramatrein voorzien van extra ramen, zodat toeristen nog beter kunnen genieten van het landschap. Naast de GoldenPass Panoramic rijdt tussen Montreux en Zweisimmen ook de Golden Pass Classic.

Nadat de trein de bosrijke omgeving en het milde klimaat van het meer van Genève achter zich heeft gelaten, klimt de trein langzaam maar zeker omhoog en wordt het Berner Oberland aangekondigd. Ondertussen brengt de Golden Pass-spoorlijn u door een landschap van groene weidegronden en veeteeltgebieden. Grazende koeien, karakteristieke chalets, pittoreske plaatsjes en historische steden bepalen het uitzicht.

Zweisimmen is het eindpunt van de GoldenPass Panoramic (en van de GoldenPass Classic), maar niet van de GoldenPass Line. Bij vrijwel alle rondreizen gaat de reis verder richting Interlaken.

[object Object]

Reizen met GoldenPass Panoramic

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl