Zwitserse treinen

Geen enkel land heeft zoveel prachtige spoorlijnen als Zwitserland. Daardoor is de trein in dit Alpenland niet alleen een vervoersmiddel om van a naar b te komen, maar ook een doel op zich. Uiteraard bieden wij de mooiste treinreizen door Zwitserland aan. Op deze pagina vind je een overzicht van alle bijzondere Zwitserse treinen, van Glacier Express tot Voralpen Express en van Pilatusbahn tot Bernina Express. Wilt u met al deze treinen het liefst mee? Dan is de Grand Train Tour Plus de beste rondreis door Zwitserland. Wilt u een korte (5- 8 dagen) maar onvergetelijke treinreis Zwitserland maken? Dan is de Grand Panorama rondreis (1e klas) de beste keus.

Alle bijzondere Zwitserse treinen op een rij

Meest populaire treinreizen Zwitserland

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl