Over Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een initiatief van Hildebrand van Kuijeren. Vijftien jaar geleden begon hij Treinreiziger.nl om reizigers op weg te helpen met nationale en internationale reizen. De website is inmiddels een begrip geworden onder reizigers die in Nederland voordelig met de trein willen.

Zelf is Van Kuijeren groot liefhebber van internationale reizen en reist al sinds jaar en dag met de trein Europa door. Hij merkt dat er veel animo is voor internationale treinreizen, maar dat reizigers soms hindernissen ervaren bij het boeken van een reis. Daarom benut hij nu zijn kennis en ervaring om mensen te helpen een treinvakantie te boeken.

Met veel aandacht heeft Van Kuijeren rondreizen samengesteld, afgestemd op de behoefte van reizigers. Wie echter toch een andere rondreis wil maken: geen probleem. Treinrondreis.nl stelt op verzoek ook rondreizen op maat samen. "Persoonlijke service is voor ons een belangrijk uitgangspunt" zegt Van Kuijeren.

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Daarnaast zijn uiteraard alle pakketreizen gedekt via een garantiefonds. Wij werken samen met STO Garant, een garantiefonds waar vooral veel kleinschalige reisorganisaties bij zijn aangesloten. U maakt het geld over naar dit garantiefonds, pas als uw reis is afgerond krijgen wij uw betaling uitbetaald.

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Publink (KVK 24465732). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing.