Over Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een initiatief van Hildebrand van Kuijeren. Vijftien jaar geleden begon hij Treinreiziger.nl om reizigers op weg te helpen met nationale en internationale reizen. De website is inmiddels een begrip geworden onder reizigers die in Nederland voordelig met de trein willen.

Zelf is Van Kuijeren groot liefhebber van internationale reizen en reist al sinds jaar en dag met de trein Europa door. Hij merkt dat er veel animo is voor internationale treinreizen, maar dat reizigers soms hindernissen ervaren bij het boeken van een reis. Daarom benut hij nu zijn kennis en ervaring om mensen te helpen een treinvakantie te boeken.

Met veel aandacht heeft Van Kuijeren rondreizen samengesteld, afgestemd op de behoefte van reizigers. Wie echter toch een andere rondreis wil maken: geen probleem. Treinrondreis.nl stelt op verzoek ook rondreizen op maat samen. "Persoonlijke service is voor ons een belangrijk uitgangspunt" zegt Van Kuijeren.

Team

Inmiddels is het team van Treinrondreis.nl gegroeid: Florentina, Marc en Jonne maken nu ook deel uit van onze organisatie. Ook zij delen dezelfde passie. Zo is Jonne zelfs per trein naar Zuid-Korea gereisd, en is Marc een ervaren treinreiziger richting Frankrijk en Spanje.

Aangesloten

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Daarnaast zijn uiteraard alle pakketreizen gedekt via een garantiefonds. Wij werken samen met VZR Garant, dit is één van de vier erkende garantiefondsen.

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van de Treinreiziger B.V.
KvK nummer: 86245007
BTW nummer: NL863908019B01

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl