Over Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een initiatief van Hildebrand van Kuijeren. Vijftien jaar geleden begon hij Treinreiziger.nl om reizigers op weg te helpen met nationale en internationale reizen. De website is inmiddels een begrip geworden onder reizigers die voordelig in Nederland met de trein willen.

Zelf is Van Kuijeren groot liefhebber van internationale reizen en reist al sinds jaar en dag met de trein Europa door. Hij merkt dat er veel animo is voor internationale treinreizen, maar dat reizigers soms hindernissen ervaren bij het boeken van een reis. Daarom benut hij nu zijn kennis en ervaring om mensen te helpen een treinvakantie te boeken.

Met veel aandacht heeft Van Kuijeren rondreizen samengesteld, afgestemd op de de behoefte van reizigers. Wie echter toch een andere rondreis wil maken, geen probleem. Treinrondreis.nl stelt op verzoek ook rondreizen op maat samen. "Persoonlijke service is voor ons een belangrijk uitgangspunt" zegt Van Kuijeren.

Treinrondreis.nl heeft zich aangemeld bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). Uw reis is daarnaast uiteraard gedekt via een garantiefonds. Wij werken samen met STO Garant, een garantiefonds waar vooral veel kleinschalige reisorganisaties bij zijn aangesloten. U maakt het geld over naar dit garantiefonds, pas als uw reis is afgerond krijgen wij uw betaling uitbetaald.