Treinreizen & Coronavirus

Het klinkt misschien cliché, maar veiligheid in deze periode van corona is ook onze topprioriteit. Onze zekerheden:

1. Alleen veilige landen

We bieden alleen reizen aan naar bestemingen waar Nederlandse reizigers welkom zijn. Als een reisadvies wordt aangescherpt zullen we uw reis omboeken.

2. Reis veilig, reis met een mondkapje

Om veilig met de trein te kunnen reizen is voorlopig het dragen van een mondkapje verplicht.

3. Meer flexibiliteit

Deze onzekere tijden zorgen ervoor dat we meer behoefte hebben aan flexibiliteit. Daar zorgen we voor en daarom hebben we onze annuleringskosten aanzienlijk verlaagd. In veel gevallen is annuleren tot en met vijftien dagen voor vertrek mogelijk na aftrek van € 25 annuleringskosten (per persoon). De precieze annuleringskosten staan bij elke reis beschreven bij "goed om te weten".

4. Reis- en annuleringsverzekering

Zeker in deze tijden is het verstandig om een zorgvuldige keus te maken omtrent een reis- en annuleringsverzekering. Let goed op wat een verzekering wel en niet dekt.

Veel gestelde vragen

Is een negatieve COVID-19 testuitslag bij de reis inbegrepen?

In veel gevallen is een negatieve COVID-19 testuitslag noodzakelijk om op reis te kunnen gaan. Deze is echter niet bij de reis inbegrepen.

Kan ik de reis ook annuleren als ik toch niet wil reizen?

Ja, hieraan kunnen wel kosten aan verbonden zitten. Bij "goed om te weten" wordt om de regel de annuleringsvoorwaarden behandeld. Als er niets gespecificeerd staat, gelden de reguliere annuleringskosten:

  • Tot 42 dagen het bedrag: de aanbetaling, met een minimum van 20%.
  • Vanaf de 42 dag tot de 28e dag voor vertrek: 35%
  • Vanaf de 28e tot de 14e dag: 50%.
  • Vanaf de 14e dag: 100%.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens de rondreis?

Nee. In landen waar wij treinreizen aanbieden is een mondkapje niet meer verplicht. Duitsland is één van de laatste landen die de mondkapjesplicht heeft geschrapt.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl