Treinreizen Frankrijk

Frankrijk, het land van hoge bergen, prachtige stranden, kastelen, prachtige steden en goed eten. Van de krijtrotsen van Étretat, tot de talloze lavendelvelden in de Provence, de spectaculaire Alpen en Pyreneeën, de groene Vogezen en het prachtige Corsica, Frankrijk zit vol met natuurschoon. Qua cultuur is het aanbod ook eindeloos. Grote steden als Parijs, Lyon, Straatsburg en Bordeaux zijn uiteraard ideaal voor een stedentrip, maar ook kleinere steden als Lille, Dijon, Colmar, Montpellier en Tours zijn absoluut een bezoek waard. En dan vergeten we nog een hele hoop.

Bij Treinrondreis bieden wij een aantal reizen naar Frankrijk aan. Uiteraard kunt u bij ons een stedentrip naar Parijs boeken. Deze stad doet u ook aan als u de Stedentrip Barcelona boekt. Dan overnacht u heen in Parijs, en terug in het verrassend leuke Montpellier. Nieuw per 2024 zijn een stedentrip naar Lille, en een treinvakantie naar de Languedoc in Zuid-Frankrijk. Naar verwachting breiden wij ons aanbod naar Frankrijk later dit jaar verder uit.

Onze treinreizen naar Frankrijk

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl