Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

Bij de stedentrip Parijs gaat u per snelle trein naar Parijs! In Parijs heeft u alle tijd om de stad te bezoeken. Uiteraard verblijft u in prima hotels, nabij station Gare du Nord en met een metrostation bijna voor de deur. Zo staat u supersnel in het centrum.

Met 300 km per uur per trein naar Parijs
Treintijden na boeking in overleg met u
Goed gewaardeerd hotel, perfecte locatie
Verblijf: Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***)

Trein naar Parijs

Vanuit Rotterdam staat u even snel in Parijs als in Groningen: in twee uur en 37 minuten brengt de trein u naar Parijs. Vanuit Amsterdam duurt het ongeveer 40 minuten langer. Een groot gedeelte van de route rijdt de trein op topsnelheid: 300 kilometer per uur. Fijn is dat de Eurostar zeer frequent rijdt. U bent verzekerd van een zitplek, want een gereserveerde zitplek is bij de prijs inbegrepen.

Verblijf in Parijs

Bij deze stedentrip naar Parijs verblijft u standaard in Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***), op ongeveer tien minuten lopen van station Gare du Nord, waar de trein uit Nederland aankomt. Het hotel is gelegen tegenover het station Gare De L'Est. Hiervandaan rijden ook verschillende metro's naar het centrum, bijvoorbeeld lijn 4 naar de Notre Dam, of lijn 7 naar het Louvre. De metrorit naar het centrum duurt slechts tien minuten.

Hotel Libertel Gare De L'Est Français wordt goed gewaardeerd en scoort bij de grote hotelsites een 8.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Parijs

U gaat vandaag per trein naar Parijs. In veel gevallen reist u per intercity naar Brussel, waar u overstapt op de Thalys naar Brussel. Als wij ook plekken kunnen leveren met de directe Thalys vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam, dan doen we dat uiteraard. Als er geen directe Thalys trein naar Parijs beschikbaar is, kunnen we zonder meerprijs boeken vanaf elk station in Nederland.

Verblijf: Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***), dit hotel wordt gemiddeld met een 8+ gewaardeerd.

dag 2

Volle dag in Parijs

Verblijf zoveel dagen in Parijs als u maar wilt. U kunt meerdere extra dagen toevoegen tijdens het boekingsproces. U kunt verschillende excursies bijboeken (vervoer naar de excursie is niet inbegrepen).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag in Parijs

Het is mogelijk één of meerdere extra dagen toe te voegen aan uw stedentrip in Parijs.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag is de laatste dag die u in Parijs doorbrengt. Vervolgens keert u weer per Thalys terug naar Nederland. Ook nu wordt de vertrektijd met u afgestemd, en kunt u afzien van de reis als het door uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.

Mochten we niet meer kunnen reserveren voor de directe trein, dan geven we u een optie met overstap in Brussel.

Uw reis

Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

2 volwassenen - 0 kinderen
extra reis opties
  • Treinreis per Eurostar (300 km/u)
  • Treintijden na boeking in overleg met u
  • Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***)
  • Hotel bij het station met goede metroverbinding
  • Ontbijt optioneel beschikbaar

Totale reissom

304,-

prijs per persoon

152,-

Boek deze reis
Parijs Arc de Triompf

Optioneel in deze reis

Treinreis van/naar Rotterdam, Schiphol of Amsterdam

€ 20 per persoon (voor een retourreis)

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Eurostar Amsterdam/Rotterdam - Parijs v.v.

Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***)

Vlakbij station Gare du Nord, met goede metroverbindingen naar het centrum.

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Plaatselijke toeristenbelasting

Dit voldoet u ter plekke bij het hotel. € 1,88 (3-sterrenhotel) tot € 2,88 (4-sterrenhotel) per persoon per nacht

Ontbijt

Afhankelijk van de drukte ter plekke beschikbaar voor € 13 p.p, niet zondags.

Goed om te weten

Treinticket Parijs voor de Eurostar

De vanafprijs is gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Als u vanaf een ander station wilt vertrekken, kan dat tegen een toeslag van € 10 per persoon per enkele reis. Let op, dit wordt niet automatisch in rekening gebracht.

Vertrektijden trein naar Parijs

Na het boeken van de stedentrip Parijs sturen wij (handmatig) de optionele vertrektijden toe. We boeken een specifiek tarief dat voor reisbureaus beschikbaar is. Dit is echter gelimiteerd beschikbaar. Mocht dit tarief niet meer vanuit Nederland beschikbaar zijn, dan bieden we u zonder meerkosten een optie aan met overstap in Brussel. In dat geval kunnen we ook gratis de treinreis bijboeken vanaf elk station in Nederland.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van het hotel wordt semi automatisch gecontroleerd en vervolgens handmatig gecontroleerd. De trein naar Parijs wordt handmatig gecontroleerd en geboekt. Het treintarief is gebaseerd op een speciaal tarief. Vooral op zondagen en soms op vrijdagen is het tarief relatief snel op.

Tip

Weekendje Parijs? Overweeg op maandag terug te reizen, en bijvoorbeeld zaterdags in plaats van vrijdags de heenreis.

Verblijf Parijs

U verblijft in Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***), ontbijt is optioneel. Het hotel is op loopafstand van het station.

Digitale tickets

Bij deze reis worden de tickets en vouchers in principe alleen digitaal geleverd. Op verzoek kunnen we het ook per post sturen. De tickets voor de Eurostar hoeven niet uitgeprint te worden en kunnen op de smartphone geladen worden. Mocht u ook treintickets voor de binnenlandse trein bij ons bijboeken, dan is uitprinten verplicht.

Openbaar vervoer in Parijs

OV in Parijs is niet inbegrepen. U kunt tegenwoordig via de smartphone een ticket kopen voor het openbaar vervoer in Parijs, of ter plekke bij een automaat of een loket.

Reizen met kinderen naar Parijs

Als u aangeeft met kinderen te reizen t/m 11 jaar, adviseren we u een offerte aanvraag te doen. Onze boekingsmodule rekent voor kinderen te hoge kosten (in de praktijk zal de prijs circa € 70 per kind dalen, in vergelijking met de boekingsmodule).

Veel gestelde vragen

Bij welk hotel verblijf ik in Parijs?

Bij Hotel Libertel Gare De L'Est Français (***), een goed gewaardeerd station, op loopafstand van station Gare du Nord. Bij het hotel ligt ook station Gare De L'Est, vanuit hier vertrekken diverse metro's die u snel naar verschillende plekken in de stad brengt.

Is ontbijt inbegrepen bij een stedentrip Parijs?

Nee, ontbijt is optioneel te boeken, maar niet standaard inbegrepen.

Uit welke tijden kan ik kiezen?

U krijgt na de boekingsaanvraag een overzicht van de beschikbare tijden. Als de tijden u niet bevallen kunt u afzien van de reis (zonder kosten). Als u éénmaal een tijdstip heeft gekozen heeft u het aanbod aanvaard en is de boeking definitief tot stand gekomen.

Kan ik via Luik of Aken naar Parijs reizen?

Ja, dat is mogelijk. Alleen kunnen de tarieven afwijken. U kunt een offerte aanvragen. Dat kan via de website, per e-mail (contact@treinrondreis.nl) en per telefoon/wahtsapp 010 - 26 13 0 43.

Ik wil vooruit reizen, kan dat?

Vooraf is niet bekend welke stoelen vooruit of achteruit gaan. Als u met twee personen bent en u wilt graag vooruit reizen, kunt u aangeven dat u twee zitplaatsen tegenoverelkaar wilt. Dan kan één persoon zitten in de rijrichting.

Geef dit aan bij het opmerkingenveld tijdens het boeken of stuur na het boeken direct een e-mail om deze wens door te geven.

Welke namen moet ik opgeven tijdens het boeken?

De eerste voornaam en achternaam zoals in uw paspoort staat. Heeft u meerdere voornamen? Dan is het goed om te weten dat de eerste voornaam voldoet. Geboortedatum en paspoortnummer zijn meestal niet nodig.

Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

Parijs, de stad van de liefde. Incl. Treinticket Eurostar + Hotel.

v.a. 304,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl