Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

Bij de stedentrip Parijs gaat u per snelle trein naar Parijs! In Parijs heeft u alle tijd om de stad te bezoeken. Uiteraard verblijft u in prima hotels, nabij station Gare du Nord en met een metrostation bijna voor de deur. Zo staat u supersnel in het centrum.

Met 300 km per uur per trein naar Parijs
Inclusief zitplaatsreservering
Goed gewaardeerd hotel, perfecte locatie
Hotel nabij metro en loopafstand van station

Trein naar Parijs

Vanuit Rotterdam staat u even snel in Parijs als in Groningen: in twee uur en 37 minuten brengt de trein u naar Parijs. Vanuit Amsterdam duurt het ongeveer 40 minuten langer. Een groot gedeelte van de route rijdt de trein op topsnelheid: 300 kilometer per uur. Fijn is dat de Eurostar zeer frequent rijdt. U bent verzekerd van een zitplek, want een gereserveerde zitplek is bij de prijs inbegrepen.

Verblijf in Parijs

Bij deze stedentrip naar Parijs verblijft u standaard in Hotel Touring (***), op één kilometer afstand van station Gare du Nord. Zo bent u in ongeveer een kwartier lopen in het hotel of nog sneller met de frequent rijdende bus. Ook handig: een metrostation is zeer nabij (300 meter lopen). De metro brengt u in zeven à acht minuten naar de omgeving van het Louvre. Hotel Touring wordt goed gewaardeerd en scoort bij de grote hotelsites een 8 of hoger.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Parijs

U gaat vandaag per trein naar Parijs. In veel gevallen reist u per intercity naar Brussel, waar u overstapt op de Thalys naar Brussel. Als wij ook plekken kunnen leveren met de directe Thalys vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam, dan doen we dat uiteraard. Als er geen directe Thalys trein naar Parijs beschikbaar is, kunnen we zonder meerprijs boeken vanaf elk station in Nederland.

Hotel Touring Parijs

lees meer
dag 2

Volle dag in Parijs

Verblijf zoveel dagen in Parijs als u maar wilt. U kunt meerdere extra dagen toevoegen tijdens het boekingsproces. U kunt verschillende excursies bijboeken (vervoer naar de excursie is niet inbegrepen).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag in Parijs

Het is mogelijk één of meerdere extra dagen toe te voegen aan uw stedentrip in Parijs.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag is de laatste dag die u in Parijs doorbrengt. Vervolgens keert u weer per Thalys terug naar Nederland. Ook nu wordt de vertrektijd met u afgestemd, en kunt u afzien van de reis als het door uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.

Mochten we niet meer kunnen reserveren voor de directe trein, dan geven we u een optie met overstap in Brussel.

Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

Parijs, de stad van de liefde. Incl. Treinticket Eurostar + Hotel.

v.a. 304,- p.p.
Rondreis samenstellen
Parijs Arc de Triompf

Optioneel in deze reis

Treinreis van/naar Rotterdam, Schiphol of Amsterdam

€ 20 per persoon (voor een retourreis)

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Thalys Amsterdam/Rotterdam - Parijs v.v.

Zitplaatsreservering Thalys

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Plaatselijke toeristenbelasting

Dit voldoet u ter plekke bij het hotel. € 1,88 (3-sterrenhotel) tot € 2,88 (4-sterrenhotel) per persoon per nacht

Ontbijt

Afhankelijk van de drukte ter plekke beschikbaar voor € 13 p.p, niet zondags.

Goed om te weten

Vertrektijden Trein naar Parijs

Na het boeken van de stedentrip Parijs sturen wij (handmatig) de optionele vertrektijden toe. We boeken een specifiek tarief dat voor reisbureaus beschikbaar is. Dit is echter gelimiteerd beschikbaar. Mocht dit tarief niet meer vanuit Nederland beschikbaar zijn, dan bieden we u zonder meerkosten een optie aan met overstap in Brussel. In dat geval kunnen we ook gratis de treinreis bijboeken vanaf elk station in Nederland. Als de gewenste vertrektijd niet beschikbaar is, kunt u kosteloos annuleren. De beschikbaarheid wordt handmatig gecontroleerd.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van het hotel en de trein naar Parijs wordt handmatig gecontroleerd. Het treintarief is gebaseerd op een speciaal tarief. Vooral op zondagen en soms op vrijdagen is het tarief relatief snel op.

Tip

Weekendje Parijs? Overweeg op maandag terug te reizen, en bijvoorbeeld zaterdags in plaats van vrijdags de heenreis.

Digitale tickets

Bij deze reis worden de tickets en vouchers in principe alleen digitaal geleverd. Voor € 1 p.p. extra sturen we de tickets ook per post toe. De tickets voor de Eurostar hoeven niet uitgeprint te worden en kunnen op de smartphone geladen worden. Mocht u ook treintickets voor de binnenlandse trein bij ons bijboeken, dan is uitprinten verplicht.

Treinticket Parijs voor de Eurostar

De vanafprijs is gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Als u vanaf een ander station wilt vertrekken, kan dat tegen een toeslag van € 10 per persoon per enkele reis.

Openbaar vervoer in Parijs

OV in Parijs is niet inbegrepen. U kunt tegenwoordig via de smartphone een ticket kopen voor het openbaar vervoer in Parijs, of ter plekke bij een automaat of een loket.

Reizen met kinderen naar Parijs

Als u aangeeft met kinderen te reizen t/m 11 jaar, adviseren we u een offerte aanvraag te doen. Onze boekingsmodule rekent voor kinderen te hoge kosten (in de praktijk zal de prijs circa € 70 per kind dalen, in vergelijking met de boekingsmodule).

Verblijf

Inchecken kan bij Hotel Touring vanaf 15:00 uur, uitchecken tot en met 11:00 uur. U kunt uw bagage bij het hotel afgeven als u nog niet kunt inchecken. Ontbijt is niet inbegrepen.

Flexibiliteit

Vanwege de huidige situatie met COVID19 bieden we meer flexibiliteit. U kunt onder voorwaarde van beschikbaarheid van hetzelfde tarief tot 18 dagen voor vertrek één maal kosteloos omboeken naar een andere datum. Alleen als het geboekte tarief niet meer beschikbaar is, wordt het verschil in rekening gebracht. Annuleren kan tot en met 18 dagen voor vertrek, met inhouding van € 19 annuleringskosten (per persoon). Als er een transfer is bijgeboekt naar het opstapstation voor Eurostar, dan gelden hiervoor aparte wijzigings- en annuleringskosten. Te weten: € 10 per persoon.

Update:
Per 5 mei 2022 kunnen we het ontbijt niet meer bijboeken bij deze reis. Dit komt door personeelstekort. Als men voldoende personeel heeft, kunt u het ter plekke bijboeken voor € 13 per persoon per nacht. Zondags is er in elk geval geen ontbijt.

Veel gestelde vragen

Welke covid beperkingen zijn er voor reizen naar Frankrijk?

Uit welke tijden kan ik kiezen?

U krijgt na de boekingsaanvraag een overzicht van de beschikbare tijden. In de regel is er ruime keus aan vertrekmogelijkheden. Als de tijden u niet bevallen kunt u afzien van de reis (zonder kosten). Als u éénmaal een tijdstip heeft gekozen heeft u het aanbod aanvaard en is de boeking definitief tot stand gekomen.

Kan ik via Luik of Aken naar Parijs reizen?

Ja, dat is mogelijk. Alleen kunnen de tarieven afwijken. U kunt een offerte aanvragen. Dat kan via de website, per e-mail (contact@treinrondreis.nl) en per telefoon/wahtsapp 010 - 26 13 0 43.

Ik wil vooruit reizen, kan dat?

Vooraf is niet bekend welke stoelen vooruit of achteruit gaan. Als u met twee personen bent en u wilt graag vooruit reizen, kunt u aangeven dat u twee zitplaatsen tegenoverelkaar wilt. Dan kan één persoon zitten in de rijrichting.

Geef dit aan bij het opmerkingenveld tijdens het boeken of stuur na het boeken direct een e-mail om deze wens door te geven.

Welke namen moet ik opgeven tijdens het boeken?

De eerste voornaam en achternaam zoals in uw paspoort staat. Heeft u meerdere voornamen? Dan is het goed om te weten dat de eerste voornaam voldoet. Geboortedatum en paspoortnummer zijn meestal niet nodig.

Stedentrip Parijs: Trein + Hotel

Parijs, de stad van de liefde. Incl. Treinticket Eurostar + Hotel.

v.a. 304,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl