Stedentrip Trein Parijs + Hotel

Bij deze reis gaat u per snelle trein naar Parijs! In Parijs heeft u alle tijd om de stad te bezoeken. Uiteraard verblijft u in prima hotels, nabij station Gare du Nord en met een metrostation bijna voor de deur. Zo staat u supersnel in het centrum. Bij de Stedentrip Trein Parijs is het ook mogelijk om verschillende excursies bij te boeken. Wel zo makkelijk.

Met 300 km per uur per trein naar Parijs
Inclusief zitplaatsreservering
Hotels nabij Gare du Nord
Metro zeer dichtbij hotel

Trein naar Parijs

Vanuit Rotterdam staat u evensnel in Parijs als in Groningen: in 2 uur en 37 minuten brengt de trein u naar Parijs. Vanuit Amsterdam duurt het ongeveer 40 minuten langer. Een groot gedeelte van de route rijdt de trein op topsnelheid: 300 kilometer per uur. Fijn is dat de Thalys zeer frequent rijdt. Aan boord is een barrijtuig aanwezig en is er gratis wifi. U bent verzekerd van een zitplek, want een gereserveerde zitplek is bij de prijs inbegrepen.

Verblijf in Parijs

In Parijs heeft u keuze uit twee hotels, beide op loopafstand van Gare du Nord. Hotel Touring (***) is met 1 kilometer het verst verwijderd van het station. Ziet u een kwartiertje lopen niet zitten? Geen probleem, als u met de trein in Parijs bent aangekomen kunt u ook de bus nemen. Deze rijdt doorgaands elke zeven minuten. Beide hotels hebben bijna voor de deur een metrostation. Handig, zo bent u in 7 a 8 minuten met de metro bij het Louvre.

Zowel Hotel Touring als Hotel Best Western Premier Fabourg 88 (****) worden goed gewaardeerd en scoren bij de grote hotelsites een 8 of hoger.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Parijs

U vertrekt met de Thalys uit Amsterdam, Schiphol of Rotterdam naar Parijs. Vertrektijd wordt met u afgestemd. Als er geen tickets beschikbaar zijn op het tijdstip dat u wenst, kunt u van de reis afzien. Vanaf Rotterdam duurt de treinreis naar Parijs nog maar 2,5 uur.

Hotel Touring Parijs

lees meer
optionele dag

Volle dag in Parijs

Verblijf zoveel dagen in Parijs als u maar wil. U kunt meerdere extra dagen toevoegen tijdens het boekingsproces. U kunt verschillende excursies bijboeken (vervoer naar de excursie is niet inbegrepen).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Terugreis naar Nederland

Vandaag is de laatste dag die u in Parijs doorbrengt. Vervolgens keert u weer per Thalys terug naar Nederland. Ook nu wordt de vertrektijd met u afgestemd, en kunt u afzien van de reis als het door uw gewenste tijdstip niet beschikbaar is.

Stedentrip Trein Parijs + Hotel

Parijs, de stad van de liefde. Incl. Treinticket Thalys + Hotel.

v.a. 172 p.p.
boek deze reis
Parijs Arc de Triompf
ParijsParijs EifeltorenThalys onderweg naar ParijsParijs StadhuisParijs MetroParijs VersaillesParijsParijsThalys te Rotterdam, klaar voor vertrek naar Parijs

Optioneel in deze reis

Treinreis van/naar Rotterdam, Schiphol of Amsterdam

€ 20 per persoon (voor een retourreis)

Verschillende excursies

bekijk alle optie op deze reis

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Thalys Amsterdam/Rotterdam - Parijs v.v.

Zitplaatsreservering Thalys

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Plaatselijke toeristenbelasting

Dit voldoet u ter plekke bij het hotel. € 1,88 (3-sterrenhotel) tot € 2,88 (4-sterrenhotel) per persoon per nacht

Goed om te weten

Tarief en beschikbaarheid

De beschikbaarheid van de hotels en treintickets worden handmatig gecontroleerd. Het treintarief is gebaseerd op een speciaal tarief voor reisbureaus, dat een goede beschikbaarheid kent. Maar het kan - met name kort voor vertrek - voorkomen dat dit tarief niet meer beschikbaar is. In dat geval kunt u uiteraard van de reis afzien. Deze reis moet ten minste 10 dagen voor vertrek geboekt worden.

Inbegrepen treinticket

De prijs is gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, Schiphol of Rotterdam. Als u vanaf een ander station wilt vertrekken, kan dat tegen betaling van een kleine toeslag. Wilt u de meerprijs weten van een 1e klas ticket, dan kunt u dat tijdens het boeken laten weten bij het veld opmerkingen.

Openbaar Vervoer in Parijs

OV in Parijs is niet inbegrepen. U kunt een ticket kopen in de Thalys (mits de bar geopend is), of ter plekke in Parijs. Een los ticket voor één reis kost € 1,90. Een carnet voor 10 reizen (niet persoonsgebonden) kost € 16,90.

Reizen met kinderen naar Parijs

Als u aangeeft met kinderen te reizen, wordt er bij kinderen t/m 11 jaar € 75 per kind teveel in rekening gebracht. Dit wordt handmatig gecorrigeerd, nadat uw boeking is aangenomen. Indien u kiest voor een binnenlandse reis van / naar het Thalys station wordt er per kind zelfs € 95 teveel gerekend. Ook bij dagexcursies zijn er soms specifieke tarieven voor kinderen, en zal dit later indien van toepassing handmatig worden gecorrigeerd.

Verblijf

U verblijft in een hotel nabij station Gare du Nord en met een metrohalte bijna voor de deur. Inchecken kan vanaf 15:00, uitchecken kan bij Hotel Touring tot en met 11:30 uur, en bij Best Western Premier Fabourg 88 tot 12:00 uur. Ontbijt is niet standaard bij de prijs inbegrepen.

Flexibiliteit

Vanwege de huidige situatie met COVID19 bieden we meer flexibiliteit. U kunt tot 5 dagen voor vertrek kostenloos omboeken naar een andere datum. Bij annuleringen wordt er tot 5 dagen voor vertrek € 15 annuleringskosten gerekend, per persoon. Vanaf 4 dagen voor vertrek is annuleren of omboeken niet meer mogelijk, Dit beleid is geldig voor reizen t/m 30 augustus 2021. Voor reizen vanaf 31 augustus gelden andere voorwaarden.

Garantie
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Is het openbaar vervoer in Parijs inbegrepen?

Nee. U kunt ter plekke een ticket kopen, of aan boord van de Thalys in de bar (mits deze geopend is). Een carnet van 10 ritten is vaak voordeliger dan een dagkaart.

Stedentrip Trein Parijs + Hotel

Parijs, de stad van de liefde. Incl. Treinticket Thalys + Hotel.

v.a. 172 p.p.
boek deze reis