Historisch Praag: Rondreizen per trein

Het ruim tweeduizend oude Praag is de grootste en best bewaard gebleven middeleeuwse stad van Europa. Lopend over de Karelsbrug langs dertig barokke beelden, muzikanten en souvenirverkopers betreed u de historische binnenstad. Als centraal punt is het Oudestadsplein omzoomd door prachtige bouwwerken zoals het raadhuis met het astronomische uurwerk, de gotische Týnkerk, de barokke Sint-Nicolaaskerk en het in rococostijl uitgevoerde Goltz-Kindsky paleis.

Joodse Wijk

Grote delen van Praag zijn autovrij waardoor het een ideale stad is voor treinreizigers. Ook bijzonder is de oude Joodse wijk waar nog het joodse stadhuis en zes synagogen bewaard zijn gebleven. De Joodse begraafplaats is de oudste van Europa.

Treinreizen naar Praag

De treinreizen naar Praag gaan vooralsnog overdag. In de loop van 2022 zal er echter een nachttrein gaan rijden tussen Amsterdam en Praag. Zodra duidelijk is wanneer deze trein gaat rijden, zullen we deze ook aanbieden. Overdag reist u vanuit Nederland met de Intercity naar Berlijn. In Berlijn heeft u een ruime aansluiting op de trein naar Praag.

Praag

Reizen met Praag

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl