Treinreizen Slowakije

Slowakije is zonder twijfel één van de mooiste landen van Oost-Europa. Met name Bratislava en Banská Bystrica zijn mooie steden om te bezoeken, terwijl de Hoge Tatra zich qua natuurschoon kan meten met de Alpen. Dankzij het treinnetwerk van de Slowaakse nationale spoorwegmaatschappij ZSSK ontdekt u comfortabel heel Slowakije.

Rondreizen, vakanties en stedentrips Slowakije

Route 173 via het Slowaaks Paradijs

De mooiste treinreis van Slowakijke is misschien wel de zogenoemde 173, ook wel de Horehronec genoemd. Deze leidt u door het nationale park Slovenský Raj (Slowaaks Paradijs), van Banská Bystrica aan de voet van de Lage Tatra, tot het pittoreske Margecany. Ook de treinreis van Horná Štubňa naar Banská Bystrica is erg mooi. Deze route loopt door de ruige natuur van het Velka Fatra-gebergte.

Tram door de Hoge Tatra

Wilt u de hogere berggebieden van Slowakije ontdekken? Dan is de tram door de Hoge Tatra een perfecte keuze. Deze elektrische trein leidt u langs verschillende gletsjermeren en besneeuwde bergen, met stad Poprad als een van de eindstops. Indien u onze Wandelvakantie naar de Hoge Tatra boekt, dan reist u met deze tram naar de verschillende startpunten van de wandeltochten. Dit ticket is dan inbegrepen.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl