Per trein door de Hoge Tatra: ontdek verborgen parels

In Slowakije, niet ver van de grens met Polen, vindt u een prachtig berggebied met sprankelende watervallen en gletsjermeren: de Hoge Tatra.

De natuur in deze regio is adembenemend, maar door velen nog niet ontdekt. Dat is nergens voor nodig, want het rijke natuurgebied van de Hoge Tatra is gemakkelijk te bereiken per trein. De tram van de Hoge Tatra is al sinds 1871 een belangrijk vervoersmiddel in deze regio en vandaag de dag nog steeds een van de mooiste manieren om het berggebied te verkennen. Reis per trein door de Hoge Tatra en bewonder de besneeuwde bergtoppen terwijl u rustig langs de vele treinstations van het elektrische treinnetwerk rijdt.

Een treinreis door de Hoge Tatra is een traktatie voor wandelaars. U heeft hier de keuze uit meer dan 600 kilometer aan bewegwijzerde wandelpaden, geschikt voor ervaren wandelaars, maar ook voor beginners en gezinnen. Een reis door dit gebied is namelijk ook ideaal voor families met wat oudere kinderen. Wandel langs de oevers van gletsjermeer Popradské pleso of geniet na een drie uur durende klim van het kletterende water van de Skokwatervallen. Wanneer u per trein door de Hoge Tatra reist, mag een bezoek aan de historische binnenstad van Poprad ook niet overgeslagen worden. Deze stad is een van de eindpunten van de tram van de Hoge Tatra.

Als u naar het Hoge Tatra reist, gaat de reis veelal eerst per trein naar Wenen. Dit doet u met de Nightjet. Op andere pagina's op onze site leest u daar meer over.

Hoge Tatra

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl