Trein naar Wenen per nachttrein

Met de trein naar Wenen? Dankzij de directe nachttrein is dat makkelijker dan ooit. Rechtstreeks tot hartje stad.

Nachttrein naar Wenen

Elke dag rijdt er een directe trein naar Wenen. Deze start in Amsterdam om 19:30 uur. Een half uur later doet de trein Utrecht Centraal aan, en rond 20:30 uur volgt Arnhem. Dat is de laatste stop in Nederland. Indien er gewerkt wordt aan het spoor dan vervalt vaak de stop in Arnhem. In dat geval vertrekt de trein een half uur eerder uit Amsterdam en Utrecht en stopt de trein extra in Den Bosch.

Accomodatie

De nachttrein naar Wenen heeft verschillende accomodaties.

  • Zitrijtuigen. U neemt plaats in een coupe waarin maximaal zes personen kunnen zitten. De stoelen zijn uit te schuiven. Als de stoel tegenover u vrij is (of wordt bezet door uw reisgenoot) kunt u bijna liggen op de stoelen. In het rijtuig is een wc en wasgelegenheid. Ontbijt is niet inbegrepen.
  • Ligrijtuigen. Normaal gesproken zijn er coupes voor 4 en 6 personen. Vanwege corona worden momenteel de zespersoonscoupes niet aangeboden. In een ligcoupe (couchette) zijn er aan elke kant twee banken boven elkaar. 's nachts ligt u op de bank, 's morgens en 's avonds kunt op de bank zitten. Lakens, dekens en hoofdkussens zijn aanwezig. In de ochtend is een eenvoudig ontbijt inbegrepen (koffie of thee, 1 broodje met jam).
  • Slaaprijtuigen. Het eerste klas slapen. Waar u in het ligrijtuig op een (harde) bank slaapt, slaapt u nu in een bed. Het bed kan in de ochtend en avond veranderd worden in drie stoelen. In een coupe zijn maximaal drie slaapplekken. Deze zijn boven elkaar. Het ontbijt is nu iets uitgebreider en u heeft een eigen wasgelegenheid in de trein. In elke trein zijn ook drie 'DeLuxe coupes'. Hier heeft u ook een eigen wc en douche. Let op: deze coupes zijn zeer snel uitverkocht!

Treintickets naar Wenen

Uiteraard kunt u een los ticket voor de trein naar Wenen zelf kopen. Let dan goed op of u de juiste accomodatie selecteert en het juiste tarief. Maar u kunt bij ons ook een Stedentrip naar Wenen samenstellen. Zo bieden we een 4-daagse treinreis naar de Oostenrijkse hoofdstad aan vanaf € 199. Inclusief overnachting in een viersterren hotel. Inclusief ligplek in de nachttrein. Uiteraard is het hotel zeer dichtbij het station. Met slechts drie stops brengt de metro u naar het centrum. Wel zo handig. Wilt u 's nachts zitten? Dan bieden we ook een Basic Wenen Stedentrip, vanaf € 140 per persoon.

Wenen

Reizen met trein naar Wenen (nachttrein)

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl