Reizen naar Wenen

Een reis naar Wenen is een romantisch bezoek naar het centrum van het Habsburgse rijk. Hier geniet u van de vele barokke paleizen en historische gebouwen en waant u zichzelf even in de wereld van Keizerin Sissy. Liefhebbers van klassieke muziek bezoeken de stad waar componisten als Mozart, Beethoven en Straus zich lieten inspireren. Minder bekend zijn de vele parken waardoor Wenen in 2020 is verkozen tot de groenste stad ter wereld.

Het centrum van Wenen is rijk aan architectonische gebouwen. Hoogtepunt is misschien wel het Schönbrunn Paleis dat diende als zomerpaleis van de Habsburgers. Ook de twee botanische kassen en de grote siertuin zijn een bezoek meer dan waard. Vanuit de 136 meter hoge toren van de kathedraal van Sint Stephan heeft u een prachtig uitzicht over het oude centrum. Wenen staat bekend om de Spaanse Rijschool met zijn wereldberoemde Lippizaner paarden. De rijschool is tijdens de ochtendtraining tegen een gereduceerd tarief te bezoeken. Het Kunsthistorisch Museum toont vele kunstwerken die de Habsburgers tijdens hun bewind hebben verzameld.

Over reizen naar Wenen

Treinrondreis.nl biedt verschillende reizen naar de Oostenrijkse hoofdstad aan. Bijvoorbeeld de stedentrip Wenen. Maar daarnaast ook tal van rondreizen, waarbij een bezoek aan deze prachtige stad is inbegrepen. U reist per trein naar Wenen, het gaat om de Nightjet. Dit is de nachttrein van de Oostenrijkse spoorwegen.

Wenen Slot Belvedere

Reizen met Wenen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Interrail Reservering

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis is een initiatief van Publink B.V. Publink is o.a. uitgever van treinreiziger.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl