Stedentrip Wenen: Trein + Hotel

Reis per nachttrein naar Wenen voor een mooie stedentrip. Hier vindt u één van de meest betoverende paleizen ter wereld, zoals Schloss Schönbrunn, met maar liefst 1441 kamers en zalen. Maar ook slot Belvedere is een prachtig bouwwerk, net als het barokke paleizencomplex Hofburg. Maar behalve de paleizen heeft Wenen nog veel meer te bieden.

Treinticket nachttrein inbegrepen
Verblijf nabij het centrum en het station
Inclusief ontbijt, reisverlenging mogelijk

Treinreis naar Wenen

U reist per directe nachttrein naar Wenen. In de ochtend komt u aan en kunt u direct de stad gaan bezoeken. Ook op de vertrekdag heeft u eerst alle gelegenheid om de stad te ontdekken. Als u overdag wilt reizen is dat ook mogelijk, vraag dan via contact@treinrondreis.nl een offerte aan.

Bezienswaardigheden Wenen

We noemden net al de paleizen. Maar als u per trein naar Wenen reist voor een stedentrip, is er uiteraard veel meer te doen. Denk aan de middeleeuwse kerk Stephansdom, de Weense Staatsopera en het Kunsthistorisches Museum. Alleen al het gebouw van buiten is al een bezienswaardigheid op zich.

Reisschema

dag 1

Nachttrein naar Wenen

De treinreis naar de Oostenrijkse hoofdstad start met de nachttrein naar Wenen. Vandaag vertrekt u omstreeks 19:30 uur uit Amsterdam. Instappen kan ook te Utrecht of Arnhem.

NightjetNightjetNightjet

Nightjet (nachttrein)

lees meer
dag 2

Aankomst in Wenen

In de ochtend komt u in Wenen aan. Vlakbij het station is uw hotel. Inchecken is nog niet direct mogelijk, maar u kunt al wel uw bagage brengen.

WenenWenen StephansdomWenen  Kunsthistorisches Museum Wien

Adina Apartment Hotel Vienna Belvedere

lees meer
optionele dag

Extra dag Wenen (of Bratislava)

Een extra dag in Wenen wordt aangeraden. U heeft genoeg om te bewonderen. Meerdere extra dagen zijn mogelijk. U kunt ook een dagtrip naar Bratislava maken (€ 10 pp)., of een excursie boeken voor een bezienswaardigheid in Wenen boeken. Bijvoorbeeld een fietstour door Wenen (€ 37 pp), een concert bijwonen (va € 27 pp), of een historische bezienswaardigheden tour (€ 18 pp).

WenenWenen Mozart HuisWenen
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Laatste dag Wenen

Voordat u terugkeert naar Nederland heeft u eerst nog alle tijd om de stad te bezoeken. Omstreeks 20:00 uur vertrekt de nachttrein vanuit Wenen naar Amsterdam.

Wenen Schloss SchönbrunnWenen Slot BelvedereWenen Hundertwasserhaus

Nightjet (nachttrein)

lees meer
dag 4

Aankomst in Nederland

In de ochtend komt de trein als eerste aan in Arnhem, rond kwart voor 9 uur. Even voor half tien is de trein in in Utrecht en om tien uur in de eindbestemming Amsterdam.

Stedentrip Wenen: Trein + Hotel

Wenen, de stad van enorme paleizen, historische binnenstad en uiteraard van de beroemde componisten!

v.a. 309 p.p.
boek deze reis
Wenen Schloss Schönbrunn
Wenen Slot BelvedereWenenWenenNightjetNightjetWenenWenen StephansdomWenen Mozart Huis

Optioneel in deze reis

OV-Pas voor Wenen

Dagtrip naar Bratislava

bekijk alle optie op deze reis

Inbegrepen in deze reis

Nightjet ticket Amsterdam - Wenen v.v.

Verblijf nabij centrum en station

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Plaatselijke toeristenbelasting

Goed om te weten

De beschikbaarheid van het hotel wordt handmatig gecontroleerd. De genoemde prijs bij deze treinreis is een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, krijgt u dit een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Flexibiliteit
Tot en met 16 dagen voor vertrek kunt u kostenloos wijzigen naar een andere datum. In deze periode kunt u ook annuleren, en krijgt u de volledige reissom terug, minus 19 euro per persoon annuleeringskosten. Vanaf 15 dagen tot 8 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten 50%. Vanaf 7 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten 100%.

Garantiefonds
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Stedentrip Wenen: Trein + Hotel

Wenen, de stad van enorme paleizen, historische binnenstad en uiteraard van de beroemde componisten!

v.a. 309 p.p.
boek deze reis