Last minute

Last minute Trein reizen

Echte last minutes, enkele dagen voor vertrek nog even een last minute treinreis boeken, bieden we op dit moment niet aan. Maar we hebben wel een aantal reizen die vanaf drie tot vier weken voor vertrek gereserveerd kunnen worden. Bij alle treinreizen geldt dat de beschikbaarheid handmatig gecontroleerd wordt. Bij de treinreizen in de rubriek lastminute geldt dat dit vaak wel lukt.

Onze favorieten

Niet te ver van huis, en toch een mooie treinvakantie? Dan is wat ons betreft een treinvakantie het Zwarte Woud ideaal. U verblijft un een mooie omgeving, en kunt ook steden als Straatsburg, Freiburg, Karlsruhe en Basel bezoeken. Zelfs de rijnval bij Schaffhausen behoort tot de mogelijkheden. Maar we hebben ook tal van andere mooie treinreizen.

Een prachtige korte treinreis naar Zwitserland? Dan is de Bernina Belevenis een aanrader. Een lange treinreis? Dan is de Grand Train Tour Plus de meest passende reis.

Treinvakanties in heel Europa

Treinreizen met de nachttrein zult u niet in de rubriek lastminute vinden. Deze zijn vaak al één a twee maanden, en soms al drie maanden voor vertrek volgereserveerd. Veel van onze lastminute treinreizen zijn gebaseerd op een Interrail pass. U krijgt dan een digitale treinpas, en houdt in een app bij met welke treinen u reist. Tegen meerprijs is er tot 1 maand voor vertrek ook een papieren pas leverbaar.

Goed om te weten: de treinen in Duitsland zijn in de zomer van 2022 vaker te laat dan wij zouden wensen. Het kan daardoor voorkomen dat de treinreis soms langer duurt dan gepland.

Andere last minutes per trein

Last Minute treinreizen bij Treinrondreis

Wil je een weekendje weg of een paar dagen met de trein door de bergen? Onze last minute internationale treinreizen zijn het overwegen waard. Ze brengen je naar landen als Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland, Slowakije en Tsjechië. De meeste reizen zijn tot 3 a 4 weken voor vertrek te boeken. Je reist met de Thalys, ICE international en NS international. Alle last minutes kand je zowel van Amsterdam centraal, Rotterdam centraal starten. En vanaf elk treinstation in Nederland kunnen wij tickets boeken naar het opstap station voor de internationale reis.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Interrail Reservering

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis is een initiatief van Publink B.V. Publink is o.a. uitgever van treinreiziger.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl