Lastminute

Lastminue treinreizen

Echte lastminutes, een paar dagen voor vertrek nog even een treinreis boeken, bieden we op dit moment niet aan. Maar we hebben wel een aantal reizen die vanaf drie tot vier weken voor vertrek gereserveerd kunnen worden. Bij alle treinreizen geldt dat de beschikbaarheid handmatig gecontroleerd wordt. Bij de treinreizen in de rubriek lastminute geldt dat dit vaak wel lukt.

Onze favorieten

Niet te ver van huis, en toch een mooie treinvakantie? Dan is wat ons betreft een treinvakantie het Zwarte Woud ideaal. U verblijft un een mooie omgeving, en kunt ook steden als Straatsburg, Freiburg, Karlsruhe en Basel bezoeken. Zelfs de rijnval bij Schaffhausen behoort tot de mogelijkheden. Maar we hebben ook tal van andere mooie treinreizen.

Een prachtige korte treinreis naar Zwitserland? Dan is de Bernina Belevenis een aanrader. Een lange treinreis? Dan is de Grand Train Tour Plus de meest passende reis.

Treinvakanties in heel Europa

Treinreizen met de nachttrein zult u niet in de rubriek lastminute vinden. Deze zijn vaak al één a twee maanden, en soms al drie maanden voor vertrek volgereserveerd. Veel van onze lastminute treinreizen zijn gebaseerd op een Interrail pass. U krijgt dan een digitale treinpas, en houdt in een app bij met welke treinen u reist. Tegen meerprijs is er tot 1 maand voor vertrek ook een papieren pas leverbaar.

Goed om te weten: de treinen in Duitsland zijn in de zomer van 2022 vaker te laat dan wij zouden wensen. Het kan daardoor voorkomen dat de treinreis soms langer duurt dan gepland.

Andere lastminutes per trein

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Publink (KVK 24465732). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing.