Stedentrip Trein Bremen + Hotel

Maak een mooie stedentrip naar de Noord-Duitse stad Bremen. Vanuit Nederland bereikbaar met slechts één overstap, en een stad vol bezienswaardigheden.

OV-Pas Bremen inbegrepen
Hotel in het centrum, nabij station
Reisverlenging mogelijk

Per trein naar Bremen

In Nederland reist u per binnenlandse trein naar Amsterdam, Amersfoort of Hengelo. Daar stapt u over op de trein naar Berlijn, die in Osnabrück een goede aansluiting geeft op de trein naar Bremen. Reizigers vanuit Noord-Nederland reizen echter veelal via Groningen en Leer naar Bremen. U krijgt een treinticket met treinbinding. Zitplaatsreservering is inbegrepen.

Tip: U kunt ook kiezen voor de Stedentrip Bremen Budget! Dan verblijft u in het Ibis Budget hotel, is er geen ov-pas en ontbijt inbegrepen en reist u standaard in Duitsland per regionale trein. De Stedentrip Bremen Budget is te boeken vanaf € 143,50 per persoon (in plaats van € 225).

Verblijf Bremen

In Bremen verblijft u in het Intercityhotel. Dit hotel met geluiddichte kamers ligt praktisch naast het station. Binnen een paar minuten bent u er. Het wordt door gasten gemiddeld met een ruime 8 gewaardeerd. Vanaf het hotel loopt u ook zo de Altstadt in. Maar u kunt uiteraard ook de tram of de bus pakken, want u reist toch onbeperkt gratis met het openbaar vervoer in Bremen. Ook fijn: het ontbijtbuffet is bij de prijs inbegrepen.

Stedentrip Bremen, wat te doen?

De Noord-Duitse stad Bremen is een prima bestemming om heerlijk te genieten. Gelegen aan de rivier de Wezer heeft de voormalige hanzestad haar bezoekers veel te bieden. Op een klein stukje lopen vanaf het station is de Marktplatz het centrale vertrekpunt om de stad te ontdekken. Hier staat het oude raadhuis en het uit 1404 stammende Rolandstandbeeld. Zowel het standbeeld als het stadhuis zijn aangemerkt als UNESCO werelderfgoed.

Aan de Grote Markt liggen ook de Dom van Bremen en het gildehuis. De naastgelegen Böttcherstraße staat bekend om zijn ongebruikelijke architectuur. De straat loopt uit op de Schlachte, een promenade langs de oever van de Wezer. Hier vertrekken de rondvaartboten over de rivier en vindt u diverse gezellige restaurants en cafés. Aan de westkant van de markt, in de middeleeuwse wijk Schnoor, is het fijn winkelen en wandelen langs oude vissershuizen en smalle steegjes. Liefhebbers van kunst zullen de collecties van de Kunsthalle en het Übersee-Museum zeker waarderen.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Bremen

U reist per binnenlandse trein naar Amsterdam, Amersfoort of Hengelo. Daar (of in één van de andere stopstations) stapt u in de trein naar Berlijn. In Osnabrück is er aansluiting op de trein naar Bremen. Vanuit Noord-Nederland gaat de reis vaak via Leer i.p.v. Hengelo.

dag 2

Ontdek Bremen

U heeft de hele dag om Bremen te bezoeken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag(en) in Bremen

U kunt uw reis verlengen met zoveel dagen als u wilt.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag keert u weer terug naar Nederland, u volgt dezelfde route als bij de heenreis.

Stedentrip Trein Bremen + Hotel

v.a. 291,- p.p.
Rondreis samenstellen
Bremen

Optioneel in deze reis

Upgrade naar 1e klas

Ontbijt

bekijk alle optie op deze reis

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Nederland - Bremen v.v.

OV-pas voor Bremen

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Goed om te weten

Praktische informatie verblijf

Inchecken kan vanaf 14:00 uur. Op de dag van vertrek is uitchecken mogelijk tot 12:00 uur. Bij aankomst krijgt u in het hotel de ov-pas. Ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Treinreis

Reisschema / vertrektijd is in overleg. Indien het reisschema niet aan uw wensen voldoet, kunt u uiteraard kosteloos afzien van de reis. Pas nadat u het reisschema heeft goedgekeurd wordt de boeking definitief en krijgt u een factuur.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen. De beschikbaarheid van de hotels wordt handmatig gecontroleerd. De genoemde prijs bij deze treinreis is een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden bieden we extra flexibiliteit. Tot acht dagen voor vertrek kunt u de reis gratis omboeken naar een andere datum. Annuleren kan ook. Tot acht dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten slechts € 19 (per persoon).

Veel gestelde vragen

Stedentrip Trein Bremen + Hotel

v.a. 291,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl