Stedentrip Berlijn: Trein + Hotel

Berlijn is één van de mooiste steden van Europa. Of u er nu een paar dagen of een week naartoe gaat: er is genoeg te doen. Berlijn is bovendien relatief goed per trein bereikbaar, wat de Duitse hoofdstad misschien wel de meest geliefde bestemming voor een stedentrip maakt.

Gratis OV in Berlijn
Centrum en bezienswaardigheden snel bereikbaar
Verblijf nabij het station
Reisverlenging mogelijk

Treinreis naar Berlijn

U vertrekt vanaf een Nederlands station naar keuze en reist met de directe trein naar Berlijn. Deze trein rijdt elke twee uur en u kiest (na de boeking) op welk tijdstip u wilt reizen.
Hoe lang u onderweg bent naar de Duitse hoofdstad hangt af van uw vertrekstation. Enkele voorbeelden: vanaf Amsterdam duurt de treinreis ongeveer 6,5 uur, vanaf Rotterdam ongeveer zeven uur en vanaf Zwolle ongeveer 5,5 uur. De reistijd vanaf Hengelo naar Berlijn is met 4,5 uur het kortst.

Snel ter plekke in heel Berlijn

U verblijft op circa drie minuten loopafstand van het belangrijke treinstation Berlijn Ostbahnhof. Dankzij deze goede positie bent u snel in heel de stad. Vanaf Berlijn Ostbahnhof reist u in bijvoorbeeld drie minuten naar station Berlijn Alexanderplatz. Vanaf daar loopt u ook gemakkelijk naar tal van bezienswaardigheden, zoals de Museumsingel. Andere populaire bezienswaardigheiden, zoals de Brandenburger Tor, zijn ook gemakkelijk te bereiken. Zo staat u in tien minuten vanaf Berlijn Ostbahnhof op station Brandenburger Tor.

Reisschema

dag 1

Heenreis naar Berlijn

Vandaag reist u vanaf een station naar keuze naar Berlijn. De rechtstreekse trein naar Berlijn vertrekt vanuit Amsterdam en stopt onderweg in Nederland ook te Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en als laatste Hengelo. Als u vanaf een ander station wilt vertrekken, reist u eerst per binnenlandse trein naar één van deze stations.

Intercity Berlijn1e klas Intercity Berlijn (IC)2e klas Intercity Berlijn (IC)

Intercityhotel Berlijn

lees meer
dag 2

Berlijn

Vandaag is de eerste volle dag in Berlijn. U heeft alle tijd om de talloze bezienswaardigheden in Berlijn te bezoeken. Zoals aangegeven kunt u onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer in de Duitse hoofdstad. Ook is het mogelijk een fietstour bij te boeken van 3,5 uur (€ 35 pp), inclusief Nederlandse gids en uiteraard fiets.

BerlijnBerlijnBerlijn
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra verblijfsdag(en)

Boek één of meer extra verblijfsdagen in Berlijn om de stad nog beter te kunnen ontdekken.

Berlijn S-bahnBerlijnBerlijn
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag keert u terug vanuit Berlijn naar Nederland, ook weer naar een station naar keuze.

Stedentrip Berlijn: Trein + Hotel

Ontdek de rijke historie van Berlijn. Dankzij de gratis ov-pas bent u overal snel ter plekke.

v.a. 249 p.p.
boek deze reis
Berlijn
Intercity naar Berlijn te AmersfoortBerlijnBerlijnIntercity BerlijnBerlijnBerlijnBerlijnBerlijn S-bahn

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Het ontbijt is optioneel bij te boeken.

Reisverlenging

Verleng de reis met zoveel u dagen als u maar wilt.

bekijk alle optie op deze reis

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Nederland - Berlijn v.v.

Zitplaatsreservering op heen- en terugreis

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting (City Tax)

Goed om te weten

De beschikbaarheid van het hotel wordt handmatig gecontroleerd. De genoemde prijs bij deze treinreis is een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Let op: het ontbijt is optioneel beschikbaar. Tijdens het boeken kunt u bij de hotel- en kamerkeuze aanvinken als u het ontbijtbuffet wenst.

Reizen met kinderen: Kinderen (t/m 14 jaar) reizen gratis met de trein naar Berlijn. Dit wordt nog niet goed in de boekingstool verwerkt. U kunt een offerte opvragen.

Flexibiliteit
We bieden u in deze onzekere tijden extra flexibiliteit. Wilt u uw rondreis uitstellen of annuleren? Dat kan. Tot zestien dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten € 19 per persoon. Van vijftien dagen tot en met acht dagen voor vertrek rekenen we 30% annuleringskosten. Nadien is deze reis niet meer annuleerbaar. Uiteraard wordt de reis gratis geannuleerd bij een negatief reisadvies.

Garantiefonds
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Stedentrip Berlijn: Trein + Hotel

Ontdek de rijke historie van Berlijn. Dankzij de gratis ov-pas bent u overal snel ter plekke.

v.a. 249 p.p.
boek deze reis