Treinvakantie Comomeer (kindvriendelijk)

UPDATE: DEZE REIS IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Het Comomeer is onder Nederlanders een zeer geliefd vakantieoord. En terecht. De omgeving is prachtig, gezellige dorpjes en veel ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Dankzij deze treinvakantie is het ook voor gezinnen eenvoudig en comfortabel om per trein naar het Comomeer af te reizen.

Familiekamers, nabij station
Kindvriendelijk reisschema
Mooie omgeving, nabij strand
Reisverlenging mogelijk

UPDATE: DEZE REIS IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

Voor veel kinderen is een treinreis naar Italië in één dag erg lang. Daar hebben we bij deze treinvakantie rekening mee gehouden. U reist daarom in twee etappes naar het Comomeer, zoveel mogelijk met directe treinen. U heeft bovendien de mogelijkheid om een extra rustdag toe te voegen in Freiburg, zodat u bijvoorbeeld ook het Europa-Park in het Duitse Rust kunt bezoeken, of het Badeparadies Schwarzwald in Titisee. Zo wordt de vakantie nog leuker.

Reist u met twee volwassenen en twee kinderen? Dan kunt u deze kindvriendelijke treinvakantie al boeken vanaf € 1595. Dat komt neer op € 399 per persoon.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Freiburg

Start de reis op een Nederlands station naar keuze. In Amsterdam, Utrecht of Arnhem stapt u in de rechtstreekse ICE naar Freiburg. Daar komt u begin van de middag (rond 14:00 uur) aan. De reistijd vanaf Utrecht bedraagt circa 5,5 uur.

Novotel Freiburg am Konzerthaus

lees meer
optionele dag

Extra dag Freiburg

Wilt u niet direct verder reizen maar nog even bijkomen van de eerste reisdag? Kies dan voor een extra verblijfsdag in Freiburg. U kunt deze dag bijvoorbeeld gebruiken om het Zwemparadijs in Titisee te bezoeken (40 minuten met de trein van Freiburg) of het bekende Europa-Park (attractiepark) in Rust. (Tickets voor en naar deze uitjes zijn niet inbegrepen.)

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Per trein naar het Comomeer

Vanuit Freiburg neemt u de directe trein richting Como. Wel zo handig als u met kinderen en bagage reist. Vervolgens reist u met twee regionale treinen verder naar Olcio, een klein dorpje aan het Comomeer. U verblijft in het B&B Casa della Musica. Uiteraard ook op loopafstand van het station.

B&B Casa della Musica

lees meer
dag 3

Omgeving Comomeer

U heeft alle tijd om de omgeving te ontdekken. Vlakbij de B&B vindt u een strandje en ook op loopafstand kunt u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht. Dankzij het nabij gelegen treinstation kunt u ook reizen naar andere plaatsen in de omgeving.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 4

Omgeving Comomeer

Geniet opnieuw van de prachtige omgeving rond het Comomeer. Het strand is op loopafstand en er kunnen mooie wandelingen gemaakt worden door de heuvels. Of maak een uitstapje naar Milaan, per directe trein bereikbaar in vijf kwartier (ticket niet inbegrepen, ter plekke kan een enkele reis voor ongeveer € 6,50 gekocht worden).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 5

Omgeving Comomeer

Ook nu verblijft u in de omgeving van het Comomeer. Of u Milaan bezoekt, of nog eens geniet van de prachtige omgeving, dat kunt u zelf beslissen. (Treinticket naar Milaan niet inbegrepen.) Het is mogelijk om het verblijf te verlengen.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 6

Per trein naar Basel

Net als op de heenreis maken we de terugreis ook weer in twee etappes. Eerst reizen we met twee regionale treinen, om vervolgens met een directe EuroCity naar het Zwitserse Basel te reizen.

Hotel Metropol Basel

lees meer
dag 7

Terugreis naar Nederland

Vandaag gaat de reis terug naar Nederland. U heeft keuze uit de rechtstreekse ICE van Basel naar Nederland, of reis met één overstap. De mooie Rijnroute behoort indien gewenst (zonder extra kosten) tot de mogelijkheden.

Treinvakantie Comomeer (kindvriendelijk)

Ontdek het Comomeer met het hele gezin.

v.a. 399 p.p.
vraag offerte aan
Comomeer

Optioneel in deze reis

Reisverlenging

In alle plaatsen is verlenging optioneel mogelijk.

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Nederland - Italië v.v.

Gebaseerd op Interrail.

Zitplaatsreservering

We reserveren in alle treinen waar mogelijk voor u een zitplek.

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Excursies en overige maaltijden

Tickets voor excursies en overige maaltijden (lunch en diner) zijn niet inbegrepen.

Reis- en annuleringsverzekering

Deze dient u, indien gewenst, zelf af te sluiten.

Goed om te weten

UPDATE: DEZE REIS IS MOMENTEEL NIET BESCHIKBAAR

De vanafprijs van € 399 is gebaseerd op vier personen (twee volwassenen en twee kinderen). Bij twee personen bedraagt de vanafprijs € 617. Omdat deze reis zich nadrukkelijk richt op gezinnen, is de gecommuniceerde vanafprijs gebaseerd op vier personen.

De beschikbaarheid van de locaties wordt handmatig gecontroleerd. De genoemde prijs bij deze reis is een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

In afwijking van de Algemene Voorwaarden gelden bij deze reis 20% annuleringskosten, tot en met acht dagen voor vertrek. Daarna bedragen de annuleringskosten 100 procent.

Garantie
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Treinvakantie Comomeer (kindvriendelijk)

Ontdek het Comomeer met het hele gezin.

v.a. 399 p.p.
vraag offerte aan

Informatie

Treinrondreis.nl
Een initiatief van Treinreiziger.nl.

Geen bezoekadres
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
010 - 26 13 0 43

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl