Stedentrip Milaan: Trein + Hotel

Ontdek de tweede stad van Italië per trein. Tijdens de Stedentrip Milaan reist u eerst per nachttrein naar Zürich, en vervolgens per dagtrein naar Milaan. Vervolgens heeft u alle tijd om de bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken.

incl. ligplek in de nachttrein
Verblijf in het centrum
Blijf zolang in Milaan als u wilt

Bezienswaardigheden Milaan

Met de trein komt u aan in Milaan Centrale, en dat is bijna al een bezienswaardigheid. Dit indrukwekkende gebouw komt uit 1931 en heeft meerdere etages. Het is een mooie start van uw stedentrip om de stad te bezichtigen. Maar er is uiteraard veel meer te zien. Eén van de bekendste bezienswaardigheden van Milaan is de Duomo di Milano, ofwel de Dom van Milaan. In deze omgeving vindt u ook het plein Piazza della Scala en het prachtige oude winkelcentrum Galleria Vittorio Emanuele II. Ook leuk is de wijk Navigli, die bekend staat om de straten met stadskanalen. Net alsof we in Venetië zijn!

Stedentrip Milaan per trein

Goed om te weten: er rijdt vanuit Nederland geen rechtstreekse trein naar Milaan. Toch is de stad goed bereikbaar. Milaan ligt weliswaar duizend kilometer van Utrecht, maar doordat u deels 's nachts reist terwijl u slaapt, is het toch goed te doen. We boeken in de nachttrein standaard twee ligplekken voor u, in een gedeelde coupé. Het is tijdens het samenstellen van de reis echter ook mogelijk om te kiezen voor een privé coupé in het slaaprijtuig.

Stel zelf uw treinreis naar Milaan samen

Verblijf zo lang in Milaan als u wilt. Tijdens het samenstellen van deze stedentrip, kunt u meerdere extra dagen toevoegen aan uw verblijf. Standaard is de reis inbegrepen vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Voor € 10 per persoon per enkele reis kunnen we een binnenlands treinticket voor u bijbestellen.
Wilt u meer dan alleen Milaan zien? We bieden ook een rondreis Italië aan. In onze rubriek Treinreizen naar Italië vindt u meer reizen.

Reisschema

dag 1

Nachttrein naar Zürich

U stapt in te Amsterdam, Utrecht of Arnhem. Daar stapt u in de nachttrein naar Zürich. Deze vertrekt om 20:30 uur uit Amsterdam Centraal. We reserveren voor u een plekje in het ligrijtuig. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een privé coupé.

Inbegrepen: ligplek in gedeelde coupé

dag 2

Van Zürich naar Milaan

Als u 's ochtends wakker wordt, bent u in Zwitserland en krijgt u een ontbijtje. Rond 8 uur komt de trein aan in Zürich. Hier heeft u de tijd om het station te bekijken (er is ook een winkelcentrum) of iets extra's te eten, vervolgens gaat de reis door per EuroCity Express naar Milaan. De trein vertrekt om 9:33 uur uit Zürich en komt om 12:50 uur aan in hoofdstad van Lombardije.

dag 3

Ontdek Milaan

Vandaag heeft u de volle dag de tijd om Milaan te ontdekken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag(en) in Milaan

Verleng uw stedentrip naar Milaan met één of meerdere dagen.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 4

Laatste dag in Milaan

Vandaag heeft u nog alle tijd om Milaan te ontdekken. U vertrekt rond 17:00 uur uit Milaan. Hier stapt u in de trein naar Zürich. In Zürich heeft u een kleine anderhalf uur de tijd voordat de trein naar Nederland vertrekt. Deze vertrekt om 21:59 uur.

dag 5

Aankomst in Nederland

Vandaag komt u 's ochtends weer aan in Nederland. Om 7:51 uur hoort de trein Arnhem te bereiken, veertig minuten later volgt Utrecht. Rond 9:15 uur is de geplande aankomsttijd in Amsterdam. Bij werkzaamheden kan de dienstregeling afwijken, aankomst is dan in de regel 30 minuten later. De stop in Arnhem vervalt dan meestal.

Stedentrip Milaan: Trein + Hotel

Ontdek de tweede stad van Italië per trein

v.a. 785,- p.p.
Vraag offerte aan
Milaan

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Binnenlandse treinreis naar Amsterdam, Utrecht of Arnhem

Inbegrepen in deze reis

Ligplek in de nachttrein naar Zürich

Aanvullend treinticket Zürich - Milaan

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Toeristenbelasting, € 5 p.p.n.

Lokaal vervoer (tram, metro, bus in Milaan)

Goed om te weten

De beschikbaarheid van de trein en de hotels wordt handmatig gecontroleerd.

Nachttrein & treinticket
Inbegrepen is een treinticket vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem voor de Nightjet (nachttrein) in het ligrijtuig. In stap 3 van het samenstellen van de reis kunt u bij 'kamerkeuze' ook upgraden naar een privé coupé in het slaaprijtuig. Het slaaprijtuig biedt meer comfort. U slaapt dan op een bed, in plaats van een bank. Ook is er dan een kleine wasbak aanwezig. Wilt u vanaf een ander station dan Amsterdam, Utrecht of Arnhem vertrekken? Dan kunt u optioneel de reis per binnenlandse trein bijboeken voor € 10 per persoon per enkele reis.
Uiteraard is er ook een treinticket Zürich - Milaan, inclusief zitplaatsreservering inbegrepen.

Afwijkende voorwaarden
De annuleringskosten bedragen € 110 per persoon tot 18 dagen voor vertrek. De treintickets Zürich - Milaan v.v. kunnen namelijk niet geannuleerd of gewijzigd worden. Vanaf 17 dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten 100%. Bij wijzigingen gelden dezelfde kosten als bij annuleren.

Stedentrip Milaan: Trein + Hotel

Ontdek de tweede stad van Italië per trein

v.a. 785,- p.p.
Vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl