(c) ÖBB/Harald Eisenberger

Nachttrein naar Zürich. Dagelijks vanuit Amsterdam

Nieuwe nachttrein

Nederland is vanaf 13 december een nachttrein rijker. Vanaf die datum start de Nightjet Amsterdam - Zürich. Deze trein heeft zit-, lig- en slaaprijtuigen. Treinrondreis.nl biedt echter alleen lig- en slaapplaatsen aan. Zodat u 's nachts beter kunt uitrusten.

Losse treintickets voor de nachttrein naar Zürich vindt u hier.

Dienstregeling

De nachttrein naar Zürich vertrekt omstreeks 20:30 uur uit Amsterdam Centraal, een half uur later volgt Utrecht. Arnhem is de laatste stop in Nederland, waar de trein rond 22:00 uur vertrekt. Tijdens werkzaamheden kan het voorkomen dat de trein een half uur eerder vertrekt en niet stopt te Arnhem. Rond 8:00 's ochtends komt u aan in Zürich.

Vanuit Zwitserland start de trein doorgaands om 21:59 uur in Zürich. In de ochtend komt de nachttrein aan in Nederland. Als eerste in Arnhem, geplande aankomsttijd 7:51 uur. Vervolgens Utrecht (8:33) en daarna eindpunt Amsterdam Centraal (rond kwart over negen). Ook hier geldt: bij werkzaamheden kan de dienstregeling afwijken en kan de stop in Arnhem komen te vervallen.

Ligrijtuig of slaaprijtuig?

Ligrijtuigen bieden een prima prijs- kwaliteitverhouding. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u 's nachts liggen. Elke coupé biedt momenteel plek aan maximaal vier reizigers. U deelt de coupe met andere reizigers. Er is een wasgelegenheid in het rijtuig, maar niet in uw coupé. De bedden in het ligrijtuig zijn vrij hard. Meer comfort heeft u in het slaaprijtuig. Hier bieden we u ook altijd een eigen coupé. De bedden zijn in te klappen tot stoelen. Daarnaast heeft u in het slaaprijtuig wel een eigen (kleine) wasgelegenheid. Bovendien krijgt u 's ochtends een uitgebreider ontbijt. Met andere woorden: het slaaprijtuig staat voor 1e klas slapen.

Anders dan in de nachttrein naar Wenen heeft deze Nightjet geen Deluxe coupes met eigen douche en wc.

Nightjet ligrijtuig

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl