Stedentrip Brugge per trein

Brugge, de stad van de middeleeuwse steegjes en gezellige terrassen. Niet voor niets is deze Unesco stad één van de best bezochte plaatsen van België.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Brugge

Vertrek vanaf een Nederlands station naar keuze en reis per trein naar Brugge. In Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda kunt u (vrijwel) elk uur instappen in de directe trein naar België. Hoe laat u vertrekt, bepaalt u zelf.
Het snelst bereikt u Brugge door in Antwerpen en Gent over te stappen. Hekel aan overstappen? Dan kunt u ook volstaan met één overstap, in Brussel. U bent dan wel 30 minuten langer onderweg. Indien gewenst mag u de reis ook in Antwerpen of Brussel onderbreken.

Intercity Direct IC Brussel BeneluxIC Brussel beneluxBenelux IC Brussel

Hotel Casselbergh Brugge

lees meer
dag 2

Verblijf in Brugge

Tijd om Brugge te ondekken. Maak bijvoorbeeld een mooie stadswandeling, bezoek één van de talloze musea of maak een boottocht door de grachten. Er is genoeg te doen in deze middeleeuwse stad.

BruggeBruggeBrugge
Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

De stedentrip Brugge zit er weer bijna op, vandaag kunt u - indien gewenst - de stad nog bezoeken. Hoe laat u terug wilt reizen, bepaalt u zelf.

Brugge

Stedentrip Brugge per trein

Ontdek de mooiste stad van België, het middeleeuwse Brugge!

v.a. 235 p.p.
boek deze reis
Brugge

Optioneel in deze reis

Upgrade naar 1e klas

Reisverlenging

Inbegrepen in deze reis

treinticket NL - Brugge v.v.

Overnachting, inclusief ontbijt

Niet inbegrepen in deze reis

Reis- en annuleringsverzekering

Goed om te weten

Ontbijt

Het ontbijt is bij deze reis bij de prijs inbegrepenr.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen.

Annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden bieden we extra flexibiliteit. Tot acht dagen voor vertrek kunt u annuleren tegen slechts € 19 annuleringskosten (per persoon).

Garantiefonds

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Kan ik deze reis maken met kinderen?

Ja, dat kan. Kinderen in de leeftijd 0 t/m 2 jaar hoeft u niet op te geven bij het boeken en slapen in het bed met hun ouders. Een babybed is op verzoek beschikbaar voor 15 euro per nacht. Voor kinderen t/m 3 t/m 11 jaar kunt u het beste een offerte vragen. Bij kinderen van 12 jaar en ouder kunt u de boekingsmodule gebruiken.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij STO Garant. Concreet betekent dit dat u betaald via een door De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze keert het geld pas aan ons uit nadat uw reis is voltooid. We werken eraan om op termijn over te stappen naar het SGR garantiefonds.

Ik wil graag in een ander hotel verblijven, kan dat?

Ja, in veel gevallen wel. Als het hotel van uw keuze er niet tussen staat dan kunt u met ons contact opnemen en maken we voor u een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via Whatsapp (010-2613043), e-mail (contact@treinrondreis.nl) en telefoon (010-2613043).

Stedentrip Brugge per trein

Ontdek de mooiste stad van België, het middeleeuwse Brugge!

v.a. 235 p.p.
boek deze reis