Stedentrip Trein Brugge + Hotel

Brugge, de stad van de middeleeuwse steegjes en gezellige terrassen. De stad is zo goed bewaard gebleven dat de hele historische binnenstad is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens deze stedentrip gaat u dat ontdekken.

Flexibel treinticket naar Brugge inbegrepen
Hotel in het centrum, ontbijt inbegrepen
Reisverlenging mogelijk

Per trein naar Brugge

Uiteraard reist u per trein naar Brugge. De reistijd van de treinreis varieert van uw vertrekstation. Vanaf Amsterdam bent u bijvoorbeeld 3,5 à 4 uur onderweg. Vanaf Rotterdam is de treinreis naar Brugge korter: twee uur en 50 minuten bij twee overstaps, en drie uur en twintig minuten bij een overstap. Vergelijkbare reistijden gelden vanuit Maastricht. Komt u uit Oost- of Noord-Nederland? Dan duurt de treinreis langer.

Wat te doen in Brugge?

De historische binnenstad lijkt soms wel een openluchtmuseum, zoveel oude straten, pleinen en gebouwen kom je tijdens een wandeling tegen. In het Begijnhof, gelegen langs het Minnewater, krijgt u een goed beeld hoe de mensen hier vroeger leefden. Op de toch al imposante Grote Markt vallen het gotische stadhuis en de 83 meter hoge Belforttoren extra op. Beide gebouwen zijn geopend voor publiek.

Liefhebbers van Zuid-Nederlandse en Belgische schilderkunst vinden in het Groeningemuseum een fraaie collectie die loopt van de 15e eeuw tot heden. Hoewel het centrum prima per voet te bekijken valt, geeft een rit met een paardenkoets of bootje een geheel andere dimensie aan Brugge. Culinaire liefhebbers kiezen voor een privétour met een lokale inwoner langs speciaal geselecteerde culinaire hotspots.

Reisschema

dag 1

Treinreis naar Brugge

Vertrek vanaf een Nederlands station naar keuze en reis per trein naar Brugge. In Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda kunt u (vrijwel) elk uur instappen in de directe trein naar België. Hoe laat u vertrekt, bepaalt u zelf.
Het snelst bereikt u Brugge door in Antwerpen en Gent over te stappen. Hekel aan overstappen? Dan kunt u ook volstaan met één overstap, in Brussel. U bent dan wel 30 minuten langer onderweg. Indien gewenst mag u de reis ook in Antwerpen of Brussel onderbreken.

Hotel Casselbergh Brugge

lees meer
optionele dag

Extra dag in Brugge

Tijd om Brugge te ondekken. Maak bijvoorbeeld een mooie stadswandeling, bezoek een van de talloze musea of maak een boottocht door de grachten. Er is genoeg te doen in deze middeleeuwse stad. U kunt zoveel extra dagen bijboeken als u maar wilt.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Terugreis naar Nederland

De stedentrip Brugge zit er weer bijna op, vandaag kunt u - indien gewenst - de stad nog bezoeken. Hoe laat u terug wilt reizen, bepaalt u zelf.

Stedentrip Trein Brugge + Hotel

Ontdek de mooiste stad van België, het middeleeuwse Brugge!

v.a. 154,- p.p.
Rondreis samenstellen
Brugge

Optioneel in deze reis

Upgrade naar 1e klas

Reisverlenging

Inbegrepen in deze reis

treinticket NL - Brugge v.v.

Overnachting, inclusief ontbijt

Niet inbegrepen in deze reis

Reis- en annuleringsverzekering

Goed om te weten

Ontbijt

Het ontbijt is bij deze reis bij de prijs inbegrepen.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen. Het goedkoopst reist u in het laagseizoen, bijvoorbeeld in november.

Annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden bieden we extra flexibiliteit. Tot acht dagen voor vertrek kunt u de reis gratis omboeken naar een andere datum. Annuleren kan ook. Tot acht dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten slechts € 19 annuleringskosten (per persoon).

Garantiefonds

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Kan ik deze reis maken met kinderen?

Ja, dat kan. Kinderen in de leeftijd van nul t/m twee jaar hoeft u niet op te geven bij het boeken en slapen in het bed met hun ouders. Een babybed is op verzoek beschikbaar voor € 15 per nacht. Voor kinderen van drie t/m elf jaar kunt u het beste een offerte vragen. Bij kinderen van twaalf jaar en ouder kunt u de boekingsmodule gebruiken.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Ik wil graag in een ander hotel verblijven, kan dat?

Ja, in veel gevallen wel. Als het hotel van uw keuze er niet tussen staat dan kunt u met ons contact opnemen en maken we voor u een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via Whatsapp (010-26 13 0 43), e-mail (contact@treinrondreis.nl) of telefoon (010-26 13 0 43). U kunt ook via het offerteformulier een prijsopvraag doen.

Kan ik deze reis maken in de 1e klas?

Ja. In eerste instantie kunt u tijdens het boeken alleen kiezen voor de 2e klas, maar in de stap die daarna volgt kunt u de reis upgraden naar de 1e klas. U kunt die keuze afzonderlijk maken voor de heen- en terugreis.

Is het openbaar vervoer in Brugge inbegrepen?

Nee. U kunt ter plekke een ticket kopen, of online via De Lijn. Online kost een ticket voor een uur € 2, een dagkaart kost € 7,50.

Stedentrip Trein Brugge + Hotel

Ontdek de mooiste stad van België, het middeleeuwse Brugge!

v.a. 154,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl