Treinrondreis.nl

Photo by ian kelsall on Unsplash

Stedentrip München: Trein + Hotel

Reis per nachttrein naar München voor een mooie stedentrip. Deze derde stad van Duitsland staat bekend om het Oktoberfest, maar ook buiten deze periode is München een leuke bestemming voor een stedentrip.

Treinreis naar München

U reist per directe nachttrein naar München. In de ochtend komt u aan en u kunt direct de stad gaan ontdekken. Ook op de vertrekdag heeft u eerst alle gelegenheid om de stad te bezoeken. Als u overdag wilt reizen is dat op basis van een offerte ook mogelijk.

U verblijft standaard in het ligrijtuig, maar tijdens het samenstellen van de reis kunt u in stap 3 ook kiezen voor een andere accomodatie. Bijvoorbeeld een privé coupé in het slaaprijtuig. (In het slaaprijtuig zijn de stoelen om te bouwen tot comfortabele bedden, in het ligrijtuig zit en slaapt u op een bank). Als u zo goedkoop mogelijk wilt reizen, dan kunt u ook kiezen om 's nachts te zitten op een stoel. Als u dat wilt, moet u in stap 3 'het hotel' aanpassen, en kiezen voor 'Nightjet: zitrijtuig'.

Bezienswaardigheden München

Tijdens uw stedentrip naar München kunt u allerlei bezienswaardigheden bezoeken. Bijvoorbeeld het centrale plein Mariënplatz in de Alstad van München. Of het oude koninklijke paleis. Ook leuk is de grote boerenmarkt, Viktualienmarkt. Maar er is meer te zien, bijvoorbeeld het Olympiapark, en aan de rand van de stad Slot Nymphenburg (ook bereikbaar per openbaar vervoer).

Verblijf in München

Standaard verblijft u bij deze reis in het goed gewaardeerde driesterrenhotel St. Paul. Dit hotel is gelegen bij de Sint-Pauluskerk, die in Duitsland St. Paul genoemd wordt. Handig is dat dit hotel praktisch naast de metro ligt en ook op loopafstad van het oude centrum (tien a vijftien minuten). Het hoofdstation is met de metro één stop, lopend ongeveer tien tot vijftien minuten (één kilometer). Het ontbijt in Hotel St. Paul is bij de prijs inbegrepen.

Naast Hotel St. Paul bieden we ook AdvaStay München aan, dit is nog dichterbij het station en ook op ongeveer tien minuten lopen van het oude centrum.

Verlengen

Deze reis is te boeken vanaf € 239 per persoon, voor een vier daagse reis. Het is mogelijk om de stedentrip naar München te verlengen.

Reisschema

dag 1

Per nachttrein naar München

Vandaag begint de treinreis naar München. In Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem Centraal stapt u in de nachttrein naar München en Innsbruck. De reis per binnenlandse trein naar Amsterdam, Utrecht of Arnhem kunt u optioneel bijboeken. Wilt u liever overdag naar München reizen? Geeft dit dan tijdens het boeken aan bij de opmerkingen. In dat geval krijgt u eerst een vernieuwde prijsopgave per e-mail.

Nightjet (nachttrein): lig- en slaaprijtuigen

lees meer
dag 2

Aankomst München

In de ochtend komt de trein volgens dienstregeling om 7:11 uur aan te München Hbf. In de praktijk is de trein niet zelden een uur of meer later. Bij aankomst kunt u de bagage bij het hotel afgeven, maar nog niet direct inchecken. Dat kan vanaf circa 14:00 uur.

Hotel St. Paul München

lees meer
optionele dag

Extra nacht München

Ons advies is om tenminste één nacht bij te boeken, meer kan natuurlijk ook. Zo heeft u meer tijd om van uw Stedentrip in München te genieten.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Laatste dag München

Vandaag verlaat u om uiterlijk 11:00 uur het hotel. Vervolgens heeft u nog de hele dag de tijd om de stad te bezoeken. Even na 22:30 uur komt de nachttrein naar Nederland binnenrollen.

Nightjet (nachttrein): lig- en slaaprijtuigen

lees meer
dag 4

Aankomst in Nederland

In de ochtend stapt u uit in Arnhem Centraal (rond 9 uur), Utrecht Centraal (rond 9:30 uur) of Amsterdam Centraal (rond 10 uur). Ook nu kan het zijn dat de trein door vertraging later is. (Bij vertraging van 60 minuten of meer heeft u recht op compensatie.)

Stedentrip München: Trein + Hotel

Ontdek München, de derde stad van Duitsland, bekend van het Oktoberfest.

v.a. 239 p.p.
Rondreis samenstellen
München

Stedentrip München: Trein + Hotel

Ontdek München, de derde stad van Duitsland, bekend van het Oktoberfest.

v.a. 239 p.p.
Rondreis samenstellen