Stedentrip Gent: Trein + Hotel

Tijdens deze stedentrip reist u per trein naar Gent. In Gent verblijft u bij een van de zorgvuldig geselecteerde hotels, in het centrum, goed met het openbaar vervoer bereikbaar. In de stad zijn talloze bezienswaardigheden.

Flexibel treinticket, vanaf elk station in Nederland
Hotel in het centrum
Optioneel: ontbijt, 1e klas en verlenging

Per trein naar Gent

In Nederland stapt u in de Intercity Brussel, de uurlijkse trein naar België. Deze geeft in Antwerpen ruime aansluiting (twintig minuten) op de trein naar Gent. Deze trein rijdt doorgaans via Kortrijk door naar eindbestemming Poperinge. In Gent stopt de trein zowel in Gent Dampoort als in Gent St. Pieters. U krijgt een flexibel treinticket, en bent niet gebonden aan een specifieke vertrektijd.

Verblijf in Gent

In Gent verblijft u bij het goed gewaardeerde Hotel B&B Gent Centrum. Dit is een driesterrenhotel gelegen in het centrum van Gent. Het hotel wordt geroemd vanwege de goede ligging. Zo loop je in 5 minuten naar bijvoorbeeld de Sint-Baafskathedraal, maar ook naar Het Belfort van Gent en het stadhuis. Ontbijt is optioneel beschikbaar.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Gent

Bepaal zelf hoe laat u vertrekt en reis per trein naar Gent. Vanaf Amsterdam kunt u de directe trein naar Brussel nemen. Deze geeft in Antwerpen een ruime aansluiting (twintig minuten) op de trein naar Gent. Gent-Dampoort is het station het dichtst bij het centrum, en ook voor de hotels is dat het gunstigst.

Ibis Gent Centrum St-Baafs Kathedraal

lees meer
optionele dag

Extra dag in Gent

We raden aan om uw verblijf te verlengen. U kunt ook een extra dag gebruiken om het nabijgelegen Brugge te bewonderen. Vanaf station Gent Dampoort bent u in iets meer dan een half uur in Brugge (retourtje is ter plekke verkrijgbaar voor € 13,40 p.p.).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Terugreis naar Nederland

Ook nu beslist u zelf wanneer u terugkeert. Eerst nog de stad bekijken? Of direct naar Nederland? De keuze is aan u.

Stedentrip Gent: Trein + Hotel

Bezoek de hoofdstad van Oost-Vlaanderen!

v.a. 177,- p.p.
Rondreis samenstellen
Gent

Optioneel in deze reis

Upgrade naar 1e klas

Ontbijt

Inbegrepen in deze reis

Treinticket Nederland - Gent v.v. (retour)

Hotel in het centrum

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Goed om te weten

Praktische informatie verblijf

U verblijft bij Hotel B&B Gent Centrum. Inchecken kan vanaf 15:00 uur. Bent u eerder? Dan kunt u de bagage eerder afgeven bij het hotel. Het ontbijt is optioneel beschikbaar.

Treintickets

U krijgt een flexibel treinticket vanaf het treinstation dat u opgeeft als vertrekstation. Dit kan elk station in Nederland zijn. Uw ticket is geldig in alle treinen op de route, uitgezonderd de Eurostar (en niet in de nachttrein van European Sleeper). Of u nu om 7:00 uur of 12:00 uur wilt vertrekken, het treinticket is geldig. Op deze route is het niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren.

Veel gestelde vragen

Is openbaar vervoer in Gent bij deze stedentrip inbegrepen?

Nee; u kunt via de smartphone of ter plaatse een ticket kopen. Een kaartje voor een uur kost € 2,50 (online: € 2). Een dagpas kost € 7,50.

Ik reis met kinderen, zijn er ook familiekamers?

We maken voor u graag een maatwerkofferte. U kunt een offerte aanvragen via onze website, via Whatsapp (010-26 13 0 43) of via e-mail (contact@treinrondreis.nl). Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen via de telefoon.

Kan ik deze reis maken in de 1e klas?

Ja. In eerste instantie kunt u tijdens het boeken alleen kiezen voor de 2e klas, maar in de stap die daarna volgt kunt u de reis upgraden naar de 1e klas. U kunt die keuze afzonderlijk maken voor de heen- en terugreis.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Stedentrip Gent: Trein + Hotel

Bezoek de hoofdstad van Oost-Vlaanderen!

v.a. 177,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl