Stedentrip Hamburg: Trein + Hotel

Hamburg is een ideale bestemming voor een stedentrip. De stad is goed bereikbaar per trein en heeft vele bezienswaardigheden. Van oude historische pakhuizen in de Speicherstadt tot Miniatur Wunderland.

Gratis OV in Hamburg
Trein + Hotel
Intercityhotel Hamburg ****
Reisverlenging mogelijk

Per trein naar Hamburg

In veel gevallen reist u per binnenlandse trein naar Amsterdam, Amersfoort of Hengelo en stapt u aldaar in de trein naar Duitsland. In Osnabrück stapt u vervolgens nog een keer over, om zo in Hamburg aan te komen. Hoe lang de reis duurt hangt af van uw vertrekstation. Vanaf Amsterdam bent u iets meer dan vijf uur onderweg, vanaf Groningen drie uur en 45 minuten en vanaf Hengelo duurt de treinreis naar Hamburg drie uur en 15 minuten.

Wat te doen in Hamburg

De Noord-Duitse stad Hamburg, gelegen langs de rivier de Elbe, is een verrassend interessante stad voor een stedentrip. Hamburg combineert als havenstad industriële architectuur met moderne invloeden en beschikt ook over hippe winkelstraten, boeiende musea en culinaire hotspots.

Het warehouse district is een grote wijk waarin veel intact gebleven pakhuizen een kenmerkende bezienswaardigheid vormen. Gelegen langs de rivier is dit ook het vertrekpunt voor een boottocht langs de oude haven. Liefhebbers van authentieke winkels kunnen terecht in de wijken Schanzenviertel en Karonlinenviertel. Naast hippe winkels, vintage kledingzaken en concept stores vindt u hier ook vele gezellige cafés en restaurants. Liefhebbers van musea komen aan hun trekken in het Museum für Kunst und Gewerbe, (kunst en design) of de Deichtorhallen dat zich richt op moderne kunst en fotografie.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Hamburg

U vertrekt vanaf een Nederlands station naar keuze. In veel gevallen zult u per binnenlandse trein naar Amsterdam of Amersfoort reizen, waar u overstapt op de trein naar Berlijn. Deze trein geeft in Osnabrück goede aansluiting op de intercity naar Hamburg. Er rijden vanuit Nederland geen rechtstreekse treinen naar Hamburg.

Intercityhotel Hamburg Altona

lees meer
dag 2

Ontdek Hamburg (1)

Vanaf het hotel is het slechts één a twee minuten lopen naar het belangrijke station Hamburg Altona. Vanaf hier reist u met het openbaar vervoer, en rijden er zeer frequent stadstreinen (S-Bahn). Die brengen u in tien minuten in het centrum.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Ontdek Hamburg (2)

Opnieuw een volle dag in Hamburg, inclusief gratis openbaar vervoer.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Optionele extra dag

Het is mogelijk om een of meerdere extra dagen bij te boeken.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 4

Terugreis naar Nederland

Vandaag gaat de reis terug naar Nederland. Vanaf Hamburg Hbf neemt u de trein naar Osnabrück, waar er aansluiting is op de trein naar Nederland. De reistijd varieert met de eindbestemming. Reisschema wordt in overleg met u afgestemd.

Stedentrip Hamburg: Trein + Hotel

4 dagen Hamburg, incl. trein en openbaar vervoer: va € 386 pp

v.a. 425,- p.p.
Rondreis samenstellen
Hamburg

Optioneel in deze reis

Extra verblijfsdagen

U kunt zo lang in Hamburg blijven als u wilt.

Inbegrepen in deze reis

Treinreis NL - Hamburg v.v.

Vanaf een station naar keuze. Reisschema in overleg.

OV-pas

Reis gedurende het verblijf in Hamburg onbeperkt met het openbaar vervoer.

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

De lokale toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient u ter plekke te voldoen.

Reis- en annuleringsverzekering

Deze is niet in de reissom inbegrepen.

Goed om te weten

We bepalen in overleg met u de vertrektijd. Zowel heen, als terug. De beschikbaarheid van de trein en het hotel worden handmatig gecontroleerd. Tijdens het boeken hoeft u nog niet te betalen. Pas als het hotel geboekt is, en met u de vertrektijd is afgestemd krijgt u een betaalverzoek.

Stedentrip Hamburg: Trein + Hotel

4 dagen Hamburg, incl. trein en openbaar vervoer: va € 386 pp

v.a. 425,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl