Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Reis met de trein naar Düsseldorf, en geniet van het hele Ruhrgebied. Want niet alleen trein en hotel is inbegrepen, maar ook een ov-pas om heel de regio te ontdekken.

Flexibel treinticket via Arnhem of Venlo
Onbeperkt OV in gehele regio Düsseldorf
Langer verblijf is mogelijk

Met de trein naar Düsseldorf

Bij deze treinreis gaat u met de binnenlandse trein naar Arnhem of Venlo. Daar stapt u over op de regionale trein naar Düsseldorf, deze rijdt overdag elk uur. Hoe laat u reist, dat bepaalt u zelf. Wilt u liever per snelle ICE naar Düsseldorf? Dan kunt u de meerprijs opvragen. Vaak slechts een paar euro. Echter heeft u dan geen flexibel treinticket.

Verblijf Düsseldorf: Intercityhotel

U verblijft bij het Intercityhotel Düsseldorf. Dit hotel wordt door gasten gemiddeld een gewaardeerd met een ruime 8. Het hotel bevindt zich op circa 300 meter van het station. Dat komt neer op circa 4 minuten lopen. Wel zo handig. En ook prettig: een ov-ticket voor het hele VRR gebied is inbegrepen. Dit betekent dat u ook Wuppertal, Duisburg, Dortmund en Oberhausen kunt bezoeken. (U kunt echter tijdens uw verblijf geen gebruik maken van de IC/ICE. Wel van alle andere treinen, trams en bussen).

Stedentrip Düsseldorf, wat te doen?

Dichtbij het hotel, op minder dan tien minuten lopen, vindt u de luxe winkelstraay Köningsalle. Andere bezienswaardigheden: Sint Maximilian Kirche, Carlsplats, de 234 hoge Rheinturm, het stadhuis van Düsseldorf en nog veel meer. Zie hier een videoverslag.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Düsseldorf

Vandaag reist u per trein naar Düsseldorf. Standaard kunt u in Nederland alle treinen gebruiken, en passeert u via Arnhem of Venlo de grens per regionale trein. U heeft een flexibel treinticket: u bepaalt zelf hoe laat u wilt reizen.

Het is optionee mogelijk om een offerte aan te vragen voor reizen per ICE, u heeft dan geen flexibel ticket.

De regionale trein doet er vanaf Arnhem 1 uur en 48 minuten over, en rijdt elk uur. Vanaf Venlo duurt de treinreis naar Düsseldorf ongeveer één uur. Bij veel gestelde vragen ziet u meer voorbeelden van reistijden en reisschema's.

Intercityhotel Düsseldorf

lees meer
optionele dag

Extra dag in Düsseldorf

We adviseren om ten minste één extra dag toe te voegen aan uw stedentrip. U kunt ook een andere stad in de omgeving bezoeken. Zoals Wuppertal.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Per trein terug naar Nederland

Vandaag eerst nog even Düsseldorf bezoeken? Of direct naar huis? De keuze is aan u. U heeft een flexibel treinticket. U keert terug met de regionale trein naar Venlo of Arnhem. Vanaf daar kunt u elke binnenlandse trein gebruiken om op uw eindbestemming te komen.

Ook hier geldt: het is optioneel mogelijk om per ICE in plaats per regionale trein terug te keren.

Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Inclusief OV-pas voor de gehele regio!

v.a. 88 p.p.
boek deze reis
Düsseldorf
Intercity Hotel Düsseldorf 2-persoonskamerDüsseldorfDüsseldorfDüsseldorfDüsseldorfIntercity Hotel Düsseldorf

Optioneel in deze reis

Langer verblijf

Inbegrepen in deze reis

Treinticket NL - Düsseldorf v.v.

Hotel nabij station en centrum

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Goed om te weten

Annuleren en wijzigen

Vanwege de covid19 situatie krijgt u de mogelijkheid tot en met 7 dagen voor vertrek kostenloos annuleren en wijzigen. Vanaf 6 dagen voor vertrek is annuleren niet meer mogelijk. Kostenloos annuleren is niet mogelijk als u het aanbod voor de ICE accepteert.

Praktische informatie hotel

Inchecken is mogelijk vanaf 14:00 uur, uitchecken kan tussen 7:00 en 12:00 uur. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen en ter plekke verkrijgbaar voor 13 euro per persoon.

Treinticket

Zoals genoemd is het uitgangspunt een flexibel treinticket waarmee u per regionale trein de grens passeert (via Arnhem of Venlo).

Openbaar Vervoer

De ov-pas waarmee u Düsseldorf en omgeving kunt ontdekken, ontvangt u bij het Intercityhotel. Deze is geldig in het gehele VRR gebied in bus, tram en trein. Uitgezonderd zijn ICE en IC treinen (en eventuele particuliere treinen, zoals Flixtrain).

Reizen met kinderen

Er zijn geen familiekamers beschikbaar. Als u opgeeft met kinderen te reizen wordt er per kind € 30 teveel in rekening gebracht. Dit wordt verrekend voordat u de definitieve factuur krijgt.

Tarief en beschikbaarheid

Het genoemde vanaf-tarief is in de zomervakantie in het weekend boekbaar en is op basis van twee personen.

De beschikbaarheid van de hotels worden handmatig gecontroleerd. Een enkele keer kan het voorkomen dat het gehanteerde tarief niet meer beschikbaar is. Dit krijgt u uiteraard te horen voordat uw reis definitief geboekt wordt en u kunt uiteraard dan van de reis afzien.

Garantie
Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Inclusief OV-pas voor de gehele regio!

v.a. 88 p.p.
boek deze reis