Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Deze reis gaat in 2023 uit ons assortiment. Reis met de trein naar Düsseldorf en geniet van het hele Ruhrgebied. Niet alleen trein en hotel zijn inbegrepen maar ook een ov-pas om heel de regio te ontdekken.

Flexibel treinticket via Arnhem of Venlo
Onbeperkt OV in gehele regio Düsseldorf
Langer verblijf is mogelijk

Met de trein naar Düsseldorf

Bij deze treinreis gaat u met de binnenlandse trein naar Arnhem of Venlo. Daar stapt u over op de regionale trein naar Düsseldorf, deze rijdt overdag elk uur. Hoe laat u reist, dat bepaalt u zelf. Wilt u liever per snelle ICE naar Düsseldorf? Dan kunt u de meerprijs opvragen. Vaak slechts een paar euro. U heeft dan echter geen flexibel treinticket.

Verblijf Düsseldorf: Intercityhotel

U verblijft in het Intercityhotel Düsseldorf. Dit hotel wordt door gasten met gemiddeld een ruime 8 gewaardeerd. Het hotel bevindt zich op circa 300 meter van het station. Dat komt neer op circa vier minuten lopen. Wel zo handig. En ook prettig: een ov-ticket voor het hele VRR-gebied is inbegrepen. Dit betekent dat u ook Wuppertal, Duisburg, Dortmund en Oberhausen kunt bezoeken. (U kunt echter tijdens uw verblijf geen gebruik maken van de IC/ICE. Wel van alle andere treinen, trams en bussen.)

Stedentrip Düsseldorf, wat te doen?

Dicht bij het hotel, op minder dan tien minuten lopen, vindt u de luxe winkelstraat Königsallee. Andere bezienswaardigheden: Sankt-Maximilian-Kirche, Carlsplatz, de 234 hoge Rheinturm, het stadhuis van Düsseldorf en nog veel meer. Zie hier een videoverslag.

Reisschema

dag 1

Per trein naar Düsseldorf

Vandaag reist u per trein naar Düsseldorf. Standaard kunt u in Nederland alle treinen gebruiken, u passeert via Arnhem of Venlo de grens per regionale trein. U heeft een flexibel treinticket: u bepaalt zelf hoe laat u wilt reizen.

Het is optioneel mogelijk om een offerte aan te vragen voor reizen per ICE, u heeft dan geen flexibel ticket.

De regionale trein doet er vanaf Arnhem een uur en 48 minuten over, en rijdt elk uur. Vanaf Venlo duurt de treinreis naar Düsseldorf ongeveer één uur. Bij veelgestelde vragen ziet u meer voorbeelden van reistijden en reisschema's.

Intercityhotel Düsseldorf [T]

lees meer
optionele dag

Extra dag in Düsseldorf

We adviseren om ten minste één extra dag toe te voegen aan uw stedentrip. U kunt ook een andere stad in de omgeving bezoeken, zoals Wuppertal.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 2

Per trein terug naar Nederland

Vandaag eerst nog even Düsseldorf bezoeken? Of direct naar huis? De keuze is aan u. U heeft een flexibel treinticket. U keert terug met de regionale trein naar Venlo of Arnhem. Vanaf daar kunt u elke binnenlandse trein gebruiken om op uw eindbestemming te komen.

Ook hier geldt: het is optioneel mogelijk om per ICE in plaats van per regionale trein terug te keren.

Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Inclusief OV-pas voor de gehele regio!

v.a. 88,- p.p.
vraag offerte aan
Düsseldorf

Optioneel in deze reis

Langer verblijf

Inbegrepen in deze reis

Treinticket NL - Düsseldorf v.v.

Hotel nabij station en centrum

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Goed om te weten

Annuleren en wijzigen

Vanwege de covid19-situatie krijgt u de mogelijkheid tot en met zeven dagen voor vertrek kosteloos annuleren en wijzigen. Vanaf zes dagen voor vertrek is annuleren niet meer mogelijk. Kosteloos annuleren is niet mogelijk als u het aanbod voor de ICE accepteert.

Praktische informatie hotel

Inchecken is mogelijk vanaf 14:00 uur, uitchecken kan tussen 7:00 en 12:00 uur. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen en ter plekke verkrijgbaar voor € 13 per persoon.

Treinticket

Zoals genoemd is het uitgangspunt een flexibel treinticket waarmee u per regionale trein de grens passeert (via Arnhem of Venlo).

Openbaar vervoer

De ov-pas waarmee u Düsseldorf en omgeving kunt ontdekken ontvangt u bij het Intercityhotel. Deze is geldig in het gehele VRR-gebied in bus, tram en trein. Uitgezonderd zijn ICE- en IC-treinen (en eventuele particuliere treinen, zoals Flixtrain).

Reizen met kinderen

Er zijn geen familiekamers beschikbaar. Als u opgeeft met kinderen te reizen wordt er per kind € 30 te veel in rekening gebracht. Dit wordt verrekend voordat u de definitieve factuur krijgt.

Tarief en beschikbaarheid

Het genoemde vanaf-tarief is in de zomervakantie in het weekend boekbaar en is op basis van twee personen.

De beschikbaarheid van de hotels wordt handmatig gecontroleerd. Een enkele keer kan het voorkomen dat het getoonde tarief niet meer beschikbaar is. Dit krijgt u uiteraard te horen voordat uw reis definitief geboekt wordt en u kunt uiteraard dan van de reis afzien.

Stedentrip Düsseldorf: Trein + Hotel

Inclusief OV-pas voor de gehele regio!

v.a. 88,- p.p.
vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl