Interrail: Reserveren voor de ICE

Wil je met Interrail met de ICE op pad? Dat kan. Reserveren is in de regel niet verplicht, maar wel aan te bevelen als je verzekert wilt zijn van een zitplek. Ook vanuit Nederland kun je met de ICE op pad.

Zelf online reserveren

Op veel plekken kun je een reservering voor de ICE zelf regelen. Bijvoorbeeld bij Deutsche Bahn of de Tsjechische spoorwegen. Dat is relatief gemakkelijk en voordelig. Je kunt daarom overwegen om treinreserveringen voor de ICE zelf online te maken.

Bij Treinrondreis.nl maken we de reservering voor de ICE treinen handmatig, en daarom rekenen we normaal de werkelijke kosten met een minimum van € 5 per persoon.

Reserveren niet verplicht

De ICE is zonder toeslag toegankelijk. Een uitzondering is de ICE naar Frankrijk. Ook de Duitse Intercity's zijn toegankelijk zonder reservering. Zie ook: Interrail: Treinen zonder toeslag.

UPDATE: Treinrondreis.nl biedt op dit moment GEEN reserveringen aan. Later dit jaar hopen we ook reserveringen aan te gaan bieden.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl