Nieuwe Treinrondreis Kroatië: Strand & Historie

Treinrondreis.nl introduceert een nieuwe avontuurlijke reis door Kroatië, waarbij reizigers historische steden en adembenemende stranden verkennen.

De reis begint in Nederland en gaat via Wenen en gaat verder naar Split, met een privé coupé in de nachttrein. Vervolgens ontdekt men het idyllische eiland Bol met het beroemde Zlatni Rat-strand. De route omvat ook een bezoek aan Bratislava en eindigt in Nürnberg. Deze unieke reis biedt een combinatie van cultuur en natuur, met alle gemakken van trein- en bootvervoer.

Bij deze treinreis is vertrek op maandag mogelijk.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl