Fotograaf: Stefan Verkerk

Treinrondreis.nl & Coronavirus

Vanwege het coronavirus bieden we extra flexibiliteit. Is er sprake van een negatief reisadvies? Dan annuleren wij kosteloos de reis.

1. Negatief reisadvies? = Kosteloos annuleren

Is er sprake van een negatief reisadvies? Dat zullen we altijd uw reis kosteloos annuleren. U krijgt de volledige reissom terug gestort. Geen gedoe met vouchers.

2. Gunstige annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden is het fijn om meer flexibiliteit te hebben. Daarom bieden we bij de meeste reizen extra flexibiliteit. Zo kunt u de Stedentrip naar Wenen annuleren tot en met 18 dagen voor vertrek tegen 19 euro kosten per persoon. Bij de meeste reizen bedragen de annuleringskosten tot en met 18 dagen voor vertrek maximaal 10 procent van de reissom. Bij elke reis kunt u bij 'Goed om te weten' lezen welke annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.

3. Gewijzigde reisbeperkingen

Het uitgangspunt is dat u zelf zorgt dat u aan de actuele (in)reisbeperkingen voldoet. Mochten de inreisbeperkingen wezenlijk veranderen, en u daarom van de reis af wilt zien, dan kunnen wij uit coulance bekijken of we de annuleringskosten kunnen verlagen. Dit bekijken we van geval tot geval.

4. Reis met mondkapje

Voor de veiligheid voor iedereen is in vrijwel heel Europa in het openbaar vervoer het dragen van een mondkapje verplicht. In Duitsland moet dit een FFP2-masker zijn.

5. Aanpassingen in de dienstregeling

Soms kan het zijn dat de dienstregeling wordt aangepast vanwege de gewijzigde vraag. Zo schrapt Thalys soms in de dienstregeling. Mocht uw Thalys-trein uitvallen dan kunnen we u omboeken naar een trein. Voldoen de overige treintijden niet aan uw wensen? Dan kunt u kosteloos annuleren.

Veel gestelde vragen

Is een negatieve COVID-19 testuitslag bij de reis inbegrepen?

In veel gevallen is een negatieve COVID-19 testuitslag noodzakelijk om op reis te kunnen gaan. Deze is echter niet bij de reis inbegrepen.

Moet ik een mondkapje dragen tijdens de rondreis?

Nee. In landen waar wij treinreizen aanbieden is een mondkapje niet meer verplicht. Duitsland is één van de laatste landen die de mondkapjesplicht heeft geschrapt.

Kan ik de reis ook annuleren als ik toch niet wil reizen?

Ja, hieraan kunnen wel kosten aan verbonden zitten. Bij "goed om te weten" wordt om de regel de annuleringsvoorwaarden behandeld. Als er niets gespecificeerd staat, gelden de reguliere annuleringskosten:

  • Tot 42 dagen het bedrag: de aanbetaling, met een minimum van 20%.
  • Vanaf de 42 dag tot de 28e dag voor vertrek: 35%
  • Vanaf de 28e tot de 14e dag: 50%.
  • Vanaf de 14e dag: 100%.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl