Stedentrip Bonn per trein

Bonn is een stad met een rijke geschiedenis en goed per trein bereikbaar. Met deze stedentrip kunt u bovendien - indien gewenst - ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Düsseldorf of Keulen. Niet alleen de treinreis van en naar Bonn is inbegrepen, maar ook het regionale vervoer in Bonn. U verblijft in Bonn in het goed gewaarde Intercity Hotel (vier sterren).

Stedentrip naar de voormalig hoofdstad van West-Duitsland
Bonn is goed bereikbaar per trein
Ook vervoer in Bonn is inbegrepen
Flexibel reizen

Reisschema

dag 1

Heenreis naar Bonn

U vertekt vanuit een Nederlands station naar keuze - afhankelijk van uw woonplaats - naar Venlo of indien mogelijk Arnehm. Vanuit deze steden reist u met slechts één overstap per Regional Express naar Bonn. Indien gewenst mag u de reis onderweg in bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf onderbreken. Uw treinticket is niet gebonden aan een bepaald tijdstip. Reistijd Venlo - Bonn: 2 uur en 50 minuten, vanuit Arnhem 3 uur en 10 minuten. NB: wilt u met IC/ICE kunnen reizen, dan is dat tegen meerpijs mogelijk.

Intercity Hotel Bonn

lees meer
dag 2

Bezoek aan Bonn

Vandaag heeft u de volledige dag de tijd om Bonn te bezoeken. U krijgt bovendien een ticket voor het openbaar vervoer in de regio Bonn. Tijdens uw verblijf kunt u bijvoorbeeld het Oude raadhuis dat aan de Markt grenst bezoeken of de Munster van Bonn die boven de stad uittorent. Ook leuk: een wandeling rondom de Hofgarten, waar u meteen geniet van een mooi uitzicht over het Kurfürstliches Schloss. Bonn is bovendien de geboorteplaats van Beethoven. U kunt zijn geboortehuis bezoeken, waar u meteen leert over het werk en het leven van deze beroemde componist.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag in Bonn

Wilt u langer blijven in Bonn? Dan kan dat. Boek gerust een overnachting erbij.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Of u vandaag nog Bonn bezoekt, of direct naar huis keert is aan u. U checkt voor 12:00 uur uit bij het hotel. Onderweg naar Nederland kunt u ook nu indien gewenst de reis onderbreken in bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf. Net als op de heenreis reist u per regionale trein naar Arnhem of Venlo. Vandaar kunt u elke trein (uitgezonderd Thalys/ICE) nemen naar uw woonplaats.

Stedentrip Bonn per trein

Ontdek de rijke geschiedenis van Bonn.

v.a. 149 p.p.
boek deze reis
Bonn
BonnBonnBonn

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Optioneel beschikbaar voor 20 euro per persoon per nacht.

Reizen per IC/ICE

Liever per snelle trein? Dit is tegen meerprijs mogelijk.

Inbegrepen in deze reis

Treinreis Nederland - Bonn

Reis via Venlo, in Duitsland reist u per regionale trein.

Verblijf Bonn

Verblijf in Bonn op basis van logies.

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Lokale toeristenbelasting dient u ter plekke te voldoen.

Maaltijden en excursies

Ontbijt is ter plekke te verkrijgen voor 11 euro per persoon per dag, lunch en diner zijn eveneens niet inbegrepen.

bekijk alles wat niet is inbegrepen

Goed om te weten

Ontbijt

Het ontbijt is niet standaard bij de pijs inbegrepen, maar optioneel beschikbaar.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen. De tarieven bij deze reis vormen een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, krijgt u dit een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden bieden we extra flexibiliteit. Tot acht dagen voor vertrek kunt u annuleren tegen slechts € 19 annuleringskosten (per persoon). In deze periode kunt u ook kostenloos omboeken naar een andere datum. Geldt er een negatief reisadvies? Dan wordt de reis uiteraard ook kostenloos geannuleerd.

Garantiefonds

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Veel gestelde vragen

Met welke treinen mag ik reizen?

U mag in Nederland in vrijwel alle treinen reizen. De reis zal in de meeste situaties via Venlo of Arnhem gaan. In Duitsland reist u per regionale trein (RE, RB, S-Bahn). U bent niet gebonden aan een specifieke trein. Als u per ICE naar Duitsland wil, is dat tegen meerprijs mogelijk. Dit kan variëren tussen de 2,50 en 50 euro per persoon per enkele reis. De exacte meerprijs is tijdens het boekingsproces op te vragen. Indien u kiest voor de ICE krijgt u wel een treinkaartje met treinbinding voor een specifieke trein. In dat geval zullen we met u afstemmen hoe laat u wenst te vertrekken.

Ik wil graag in een ander hotel verblijven, kan dat?

Ja, in veel gevallen wel. Als het hotel van uw keuze er niet tussen staat dan kunt u met ons contact opnemen en maken we voor u een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via Whatsapp (010-2613043), e-mail (contact@treinrondreis.nl) en telefoon (010-2613043). U kunt ook via het offerte formulier een prijsopvraag aanvragen.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij STO Garant. Concreet betekent dit dat u betaald via een door De Nederlandsche Bank (DNB) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze keert het geld pas aan ons uit nadat uw reis is voltooid. We werken eraan om op termijn over te stappen naar het SGR garantiefonds.

Stedentrip Bonn per trein

Ontdek de rijke geschiedenis van Bonn.

v.a. 149 p.p.
boek deze reis