Stedentrip Bonn per trein

Deze reis gaat in 2023 uit ons assortiment. Bonn is een stad met een rijke geschiedenis en goed per trein bereikbaar. Met deze stedentrip kunt u bovendien - indien gewenst - ook een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Düsseldorf of Keulen. Niet alleen de treinreis van en naar Bonn is inbegrepen, maar ook het regionale vervoer in Bonn. U verblijft in Bonn in het goed gewaardeerde Intercity Hotel (vier sterren).

Stedentrip naar de voormalige hoofdstad van West-Duitsland
Bonn is goed bereikbaar per trein
Ook vervoer in Bonn is inbegrepen
Flexibel reizen

Reisschema

dag 1

Heenreis naar Bonn

U vertekt vanuit een Nederlands station naar keuze - afhankelijk van uw woonplaats - naar Venlo of indien mogelijk Arnhem. Vanuit deze steden reist u met slechts één overstap per Regional Express naar Bonn. Indien gewenst mag u de reis onderweg in bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf onderbreken. Uw treinticket is niet gebonden aan een bepaald tijdstip. Reistijd Venlo - Bonn: twee uur en 50 minuten, vanuit Arnhem drie uur en tien minuten.
NB: wilt u met IC/ICE kunnen reizen, dan is dat tegen meerpijs mogelijk.

Intercity Hotel Bonn

lees meer
dag 2

Bezoek aan Bonn

Vandaag heeft u de volledige dag de tijd om Bonn te bezoeken. U krijgt bovendien een ticket voor het openbaar vervoer in de regio Bonn. Tijdens uw verblijf kunt u bijvoorbeeld het Oude raadhuis dat aan de Markt grenst bezoeken of de Munster van Bonn die boven de stad uittorent. Ook leuk: een wandeling rondom de Hofgarten, waar u meteen geniet van een mooi uitzicht over het Kurfürstliches Schloss. Bonn is bovendien de geboorteplaats van Beethoven. U kunt zijn geboortehuis bezoeken, waar u leert over het werk en het leven van deze beroemde componist.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Extra dag in Bonn

Wilt u langer blijven in Bonn? Dan kan dat. Boek gerust een overnachting bij.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Of u vandaag nog Bonn bezoekt of direct naar huis terugkeert is aan u. U checkt voor 12:00 uur uit bij het hotel. Onderweg naar Nederland kunt u ook nu indien gewenst de reis onderbreken in bijvoorbeeld Keulen of Düsseldorf. Net als op de heenreis reist u per regionale trein naar Arnhem of Venlo. Vandaar kunt u elke trein (uitgezonderd Thalys/ICE) nemen naar uw woonplaats.

Stedentrip Bonn per trein

Ontdek de rijke geschiedenis van Bonn.

v.a. 335,- p.p.
vraag offerte aan
Bonn

Optioneel in deze reis

Ontbijt

Optioneel beschikbaar voor € 20 per persoon per nacht.

Reizen per IC/ICE

Liever per snelle trein? Dit is tegen meerprijs mogelijk.

Inbegrepen in deze reis

Treinreis Nederland - Bonn

Reis via Venlo, in Duitsland reist u per regionale trein.

Verblijf Bonn

Verblijf in Bonn op basis van logies.

bekijk alles wat is inbegrepen

Niet inbegrepen in deze reis

Lokale toeristenbelasting

Lokale toeristenbelasting dient u ter plekke te voldoen.

Maaltijden en excursies

Ontbijt is ter plekke te verkrijgen voor € 11 per persoon per dag, lunch en diner zijn eveneens niet inbegrepen.

bekijk alles wat niet is inbegrepen

Goed om te weten

Ontbijt

Het ontbijt is niet standaard bij de pijs inbegrepen, maar optioneel beschikbaar.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen. De tarieven bij deze reis vormen een betrouwbare indicatie. Mocht in een enkel geval het getoonde tarief toch niet beschikbaar zijn, dan krijgt u een alternatief aangeboden en kunt u uiteraard afzien van de reis.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid wordt handmatig gecontroleerd.

Veel gestelde vragen

Met welke treinen mag ik reizen?

U mag in Nederland in vrijwel alle treinen reizen. De reis zal in de meeste gevallen via Venlo of Arnhem gaan. In Duitsland reist u per regionale trein (RE, RB, S-Bahn). U bent niet gebonden aan een specifieke trein. Als u per ICE naar Duitsland wilt, is dat tegen meerprijs mogelijk. Dit kan variëren tussen de € 2,50 en € 50 per persoon per enkele reis. De exacte meerprijs is tijdens het boekingsproces op te vragen. Indien u kiest voor de ICE krijgt u wel een treinkaartje met treinbinding voor een specifieke trein. In dat geval zullen we met u afstemmen hoe laat u wenst te vertrekken.

Ik wil graag in een ander hotel verblijven, kan dat?

Ja, in veel gevallen wel. Als het hotel van uw keuze er niet tussen staat dan kunt u met ons contact opnemen en maken we voor u een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via Whatsapp (010-26 13 0 43), e-mail (contact@treinrondreis.nl) of telefoon (010-26 13 0 43). U kunt ook via het offerteformulier een prijsopvraag doen.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Stedentrip Bonn per trein

Ontdek de rijke geschiedenis van Bonn.

v.a. 335,- p.p.
vraag offerte aan

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl