Stedentrip Koblenz per trein

Reis per trein naar de Duitse stad Koblenz en geniet tijdens een mooie stedentrip van deze gezellige stad, gelegen aan de Rijn en de Moezel. Ga bijvoorbeeld per kabelbaan naar Fort Ehrenbreitstein. De treinreis in Duitsland gaat per regionale trein, via de mooie Rijnroute.

Per regionale trein naar Koblenz
Kabelbaan naar Fort Ehrenbreitstein optioneel
Hotel nabij station en oude centrum

U krijgt een flexibel treinticket waarmee u via Arnhem of Venlo per regionale trein de grens passeert. Onderweg kunt u de reis onderbreken, bijvoorbeeld in Keulen. Maar u kunt ook in een keer naar Koblenz reizen. Vanuit Arnhem en Venlo is Koblenz met één overstap te bereiken. De route gaat over de mooie route langs de Rijn.

Sneller reizen? Dat kan ook. U kunt dit tijdens het boeken aangeven, en dan ontvangt u een offerte voor de meerprijs per snelle trein. Dit kan varieren van € 2,50 tot € 50 per persoon per enkele reis extra. Als u per snelle trein reist, krijgt u een treingebonden ticket.

Per regionale trein duurt de reis vanuit Venlo ongeveer drie uur en een kwartier, met een overstap in Mönchengladbach. Vanaf Arnhem bent u ongeveer vier uur onderweg, inclusief een ruime overstap (25 minuten) in Düsseldorf.

Reisschema

dag 1

Trein naar Koblenz

U vertrekt vanaf een Nederlands station naar keuze naar Arnhem of Venlo. U kunt in Nederland van zowel de intercity als sprinter gebruik maken. Vanaf Venlo of Arnhem reist u verder per Duitse regionale trein. Onderweg kunt u de reis onderbreken in bijvoorbeeld Keulen, maar u kunt ook in één keer doorreizen. U kunt tijdens de reis genieten van het uitzicht. Zo heeft u richting Koblenz mooi uitzicht op de Rijn. Verblijf: City Hotel Kurfurst Balduin, op loopafsstand van station Koblenz Stadtmitte.

dag 2

Verblijf in Koblenz

Geniet deze dag in Koblenz en ga bijvoorbeeld per kabelbaan naar Fort Ehrenbreitstein of doe iets anders in de omgeving. U blijft in hetzelfde hotel.

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
optionele dag

Reisverlenging

Verleng uw reis, en geniet nog een dag in Koblenz of omgeving. U kunt ook een dagtrip maken naar Trier, de oudste stad van Duitsland (reistijd: 1,5 uur) of naar Limburg an der Lahn (reistijd: 1 uur).

Zelfde hotel als de voorgaande dag.
dag 3

Terugreis naar Nederland

Vandaag gaat de reis terug naar Nederland, op dezelfde manier dat we gekomen zijn. Ook nu kunt u de reis onderweg onderbreken en reist u per regionale trein, of indien gewenst tegen meerprijs met de snelle trein (in dat geval krijgt u geen flexibel treinticket, maar een treingebonden treinticket).

Stedentrip Koblenz per trein

Ontdek Koblenz, gelegen aan de Rijn en de Moezel.

v.a. 268,- p.p.
Rondreis samenstellen
Koblenz

Optioneel in deze reis

Reizen per snelle trein

Reis per snelle ICE i.p.v. regionale trein naar Koblenz.

Ontbijt

Het ontbijt is ter plekke verkrijgbaar voor ongeveer € 11 per persoon per nacht.

Inbegrepen in deze reis

Treinkaartje naar Koblenz

In Duitsland op basis van de regionale trein.

Verblijf in Koblenz

Goed hotel op loopafstand van het centrum en het station.

Niet inbegrepen in deze reis

Reis- en annuleringsverzekering

Deze is niet in de reissom inbegrepen.

Lokale toeristenbelasting

De lokale toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient u ter plekke te voldoen.

bekijk alles wat niet is inbegrepen

Goed om te weten

Ontbijt

Het ontbijt is niet standaard bij de pijs inbegrepen, maar optioneel beschikbaar.

Tarieven

De genoemde vanaf-prijs is op basis van twee personen.

Annuleringsvoorwaarden

In deze onzekere tijden bieden we extra flexibiliteit. Tot acht dagen voor vertrek kunt u de reis gratis omboeken naar een andere datum. Annuleren kan ook. Tot acht dagen voor vertrek bedragen de annuleringskosten slechts € 19 (per persoon).

Veel gestelde vragen

Met welke treinen mag ik reizen?

U mag in Nederland in vrijwel alle treinen reizen. De reis zal in de meeste gevallen via Venlo of Arnhem gaan. In Duitsland reist u per regionale trein (RE, RB, S-Bahn). U bent niet gebonden aan een specifieke trein. Als u per ICE naar Duitsland wilt, is dat tegen meerprijs mogelijk. Dit kan variëren tussen de € 2,50 en € 50 per persoon per enkele reis. De exacte meerprijs is tijdens het boekingsproces op te vragen. Indien u kiest voor de ICE krijgt u wel een treinkaartje met treinbinding voor een specifieke trein. In dat geval zullen we met u afstemmen hoe laat u wenst te vertrekken.

Ik wil graag in een ander hotel verblijven, kan dat?

Ja, in veel gevallen wel. Als het hotel van uw keuze er niet tussen staat dan kunt u met ons contact opnemen en maken we voor u een vrijblijvende offerte. We zijn bereikbaar via Whatsapp (010-26 13 0 43), e-mail (contact@treinrondreis.nl) of telefoon (010-26 13 0 43). U kunt ook via het offerteformulier een prijsopvraag doen.

Deze rondreis voldoet niet helemaal aan mijn wensen. Is maatwerk mogelijk?

Ja. U kunt een offerte aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op via contact@treinrondreis.nl. Schrijf daarin duidelijk wat uw wensen zijn en wat de door u gewenste vertrekdag of vertrekperiode is. U krijgt van ons dan een op maat gemaakte offerte.

Ik reis met kinderen, zijn er ook familiekamers?

We maken voor u graag een maatwerkofferte. U kunt een offerte aanvragen via onze website, via Whatsapp (010-26 13 0 43) of via e-mail (contact@treinrondreis.nl). Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen via de telefoon.

Zijn jullie aangesloten bij de SGR?

De SGR is een garantiefonds. Touroperators van rondreizen zijn wettelijk verplicht om u te beschermen tegen een eventueel faillissement (financieel onvermogen). Wij zijn aangesloten bij VZR Garant. Dit is één van de in Nederland vier erkende garantiefondsen.

Stedentrip Koblenz per trein

Ontdek Koblenz, gelegen aan de Rijn en de Moezel.

v.a. 268,- p.p.
Rondreis samenstellen

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl