Vacature Specialist Treinticket

Treinrondreis.nl is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Heb jij affiniteit met treinen en ben je klantgericht? Dan is dit misschien wel de droombaan voor jou.

Wat verwachten wij van jou?

  • Affiniteit met (duurzaam) reizen en treinen.
  • Je hebt zelf meerdere internationale treinreizen gemaakt.
  • Klantgerichte instelling. Je bent goed in communiceren met klanten en bent proactief.
  • Je werkt nauwkeurig, bent oplossingsgericht en flexibel.
  • Leergierig en goed in staat nieuwe dingen op te pakken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Handig met online systemen.
  • In het bezit van een Toerisme-diploma is een pré maar geen vereiste.

Het opleidingsniveau is voor ons minder relevant. Afiniteit met onze dienstverlening en ervaring (bijvoorbeeld in de dienstverlende sector) is voor ons belangrijker dan opleidingsniveau.

Wat ga je doen?

Alles om een pakketreis per trein goed te laten verlopen. Dit betekent: treintickets boeken, hotels reserveren, reisschema’s maken, vragen van klanten beantwoorden en meer.

Wat bieden we jou?

We bieden je een dienstverband aan, in een kleinschalig maar groeiend bedrijf met 3 a 5 collega’s. Er is een informele sfeer en ruimte voor eigen inbreng. We leren je alles over de verschillende treintickets systemen. De startdatum is in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk. We bieden je een werkplek op ons kantoor in Rotterdam en ondersteunen thuiswerkmogelijkheden. Na een inwerkperiode werk je deels vanuit huis en deels op kantoor. We bieden je bij sommige treinreizen en hotels je aantrekkelijke kortingen. Op vrijdag hebben we een gezamenlijke vrijdagmiddag lunch. We bieden je een salaris van 1900 tot 2500 euro bruto per maand, op basis van 39 uur. In beginsel een tijdelijk contract, maar met de intentie voor een vast dienstverband.

Over Treinrondreis

Treinrondreis maakt treinreizen gemakkelijker en verzorgt pakketreizen per trein. Van stedentrips tot complete rondreizen. We zijn sinds 2021 actief met het aanbieden van pakketreizen en zien een sterke groei. We werken aan innovatieve nieuwe concepten en verwachten ook de komende jaren te zullen groeien.

Reageren?

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een gemotiveerde sollicitatie met CV naar vacature@treinrondreis.nl. Binnen een week krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl