Met kinderen op vakantie per trein

Treinreizen met kinderen: gezinsvriendelijke reizen

Met kinderen op vakantie per trein? Dat kan prima. Wij hebben meerdere reizen die speciaal aansluiten bij gezinnen. Bijvoorbeeld niet te lange reisdagen, zoveel mogelijk rechtstreekse treinen en accommodaties met familiekamers.

Er zijn verschillende treinreizen die u met de kinderen kunt maken. Wat dacht u van een reis naar het Comomeer, waar het hele gezin een spetterende vakantie beleeft? Ook voor een strandvakantie is een treinreis een goede optie. Zo bieden wij kindvriendelijke treinreizen naar het zonnige Rimini in Italië. Ook leuk is een vakantie naar het Oostenrijkse Salzburg, waar u een heus kasteel en een Speelgoedmuseum bezoekt.

Kindvriendelijke treinvakanties: reizen met hele gezin

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl