Thalys is jarig: voor € 25 naar Parijs

Thalys bestaat deze maand precies 25 jaar. Daarom kunt u nu treintickets voor 25 euro naar Parijs kopen. Op = op. Er zijn in totaal 40.000 tickets op het Thalys-netwerk beschikbaar.

Bij Treinrondreis.nl doen we mee met de actie en kunt u tot en met 14 juni extra voordelig een stedentrip naar Parijs per trein boeken. U krijgt per persoon 55 euro korting. Alles wordt vervolgens voor je geregeld. Van hotel tot treinticket. En ook excursies zijn bij te boeken.

Wilt u een los ticket? Dan kunt u het beste een ticket kopen bij NS International. De kleine lettertjes bij deze aanbieding: de actie is beperkt beschikbaar (40.000 tickets over het gehele netwerk). Het tarief “Promo 25 jaar” voor 25 euro kan tot aan het vertrekuur worden omgewisseld mits betaling van 5 euro per ticket, evenals het eventuele prijsverschil tussen het oude en het nieuwe ticket. Dit tarief kan echter niet worden terugbetaald. Het tarief wordt alleen aangeboden bij reizen tussen 28 juni en 3 september 2021.

Update 9 juni: De actie is nu een dag oud, en de beschikbaarheid van de actie is inmiddels zeer beperkt.

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis.nl is een initiatief van Treinreiziger B.V.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2021-2024 Treinrondreis.nl