Barcelona per trein

Met de trein naar Barcelona? Dat kan. Vanaf Parijs rijdt er een directe TGV naar Spanje. Vanaf Nederland duurt de treinreis wel lang, en niet iedereen vind een overstap in Parijs fijn. Daarom bieden wij treinreizen naar Spanje aan waarbij u niet de hele reis op één dag maakt. Zo kunt u bovendien ook andere steden ontdekken. Zoals de Franse hoofdstad en Montplellier.

Citytrip Barcelona

Barcelona is één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip. Dat kan nu ook per trein. Veel bezochte bezienswaardigheden zijn de Sagrada Familia, het stadion Camp Nou van FC Barcelona en Park Güell. Indrukwekkend is de fonteinshow en het nabijgelegen Montjuic. Ook prachtig is de Kathedraal van Barcelona. De stad biedt eigenlijk teveel om op te noemen. Je kunt er zelfs naar het stand gaan!

Treinreis naar Barcelona

  • U gaat naar Parijs. Na één of meerdere nachten in de Franse hoofdstad te hebben verbleven neemt u de trein naar Barcelona. De directe TGV Parijs - Barcelona rijdt twee a drie keer per dag.
  • Op de terugreis gaat u per trein van Barcelona naar Montpellier. Vanuit Zuid-Frankrijk bestaan er rechtstreekse TGV-treinen naar Brussel.

Barcelona 2

Handige pagina's

Offerte aanvragen
Veel gestelde vragen
Over ons
Last minute trein

Interrail Reservering

Garantie

Om de betrouwbaarheid van jouw reservering te waarborgen, zijn we geregistreerd bij het VZR Garantiefonds en aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR)

Informatie

Treinrondreis is een initiatief van Publink B.V. Publink is o.a. uitgever van treinreiziger.

Treinrondreis
Grondherendijk 41 a/b
3082 DG Rotterdam
Ons kantoor is geen bezoekadres

Telefoon: 010 - 26 13 0 43
Email: contact@treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl is een handelsnaam van Treinreiziger B.V. (KVK 86245007). Op al onze pakketreizen is de EU-richtlijn 2015/2302 van toepassing. Zie: de pagina reizigersrechten/reisgarantie. Op alle reizen zijn onze (reis)voorwaarden van toepassing. Wij maken gebruik van cookies en handeren de volgend privacyverklaring. © 2023 Treinrondreis.nl